Het 1ste netwerk in België

In 2019 zal de NFC-kaart zo toegang geven tot niet minder dan 1.510 servicestations in België, hetzij een honderdtal stations méér ten opzichte van het huidige netwerk, en tot meer dan 22.000 stations in heel Europa: een cijfer dat beduidend hoger ligt dan wat de concurrenten aankondigen!

Maar de voordelen van de NFC-kaart reiken veel verder dan alleen het netwerk…

 

Focus op prijsvoordeel

Om nog beter te beantwoorden aan de prioritaire verwachtingen van fleetbeheerders pakt de NFC-kaart ook uit met een uiterst competitief prijsaanbod, met niet minder dan 800 lage prijs stations, hetzij het grootste prijsvoordelige brandstofnetwerk in België. Een bijzonder interessant aanbod, temeer omdat het gecombineerd wordt met een nieuwe, mobiele geolokalisatie app die gebruikers toelaat om op elk moment de dichtstbijzijnde, goedkoopste stations te vinden.

 

Een kaart die luistert naar zijn klanten

Bovendien biedt de NFC-kaart een nog hoger gebruiks- en beheersgemak, onder meer met één elektronische factuur, de overdracht van gegevens met één enkele klik, de mogelijkheid om het gebruik van de kaarten naar wens te limiteren (beperking per land, per site…) en de toegang tot nieuwe diensten in 2019 zoals parkings, openbaar vervoer, car-sharing… om er maar enkele te noemen.

 

Welcome to the next generation mobility

Ten slotte trekt de NFC-kaart ook volop de kaart van de innovatie, en dat op alle vlakken. Zo wordt de kaart vanaf 2019 uitgerust met een elektronische chip, voor extra veiligheid. Bovendien maakt de kaart ook werk van de integratie van nieuwe, milieuvriendelijke brandstoffen zoals CNG (Compressed Natural Gas), met het grootste Belgische netwerk dat reeds 70 stations telt, maar ook elektriciteit, dankzij de 3.500 laadpunten van het NewMotion-netwerk in België. De NFC-kaart is eigenlijk veel méér dan alleen een brandstofkaart: vandaag is hij de ideale partner om zowel leasers als ondernemingen te begeleiden in hun evolutie naar de nieuwe generatie mobiliteit.