Het was hoog tijd om opnieuw een evenement van deze omvang te kunnen organiseren. De fleet- en mobiliteitssector wachtte duidelijk vol spanning, gezien het succes van onze  link2fleet forum & awards 2021 afgelopen dinsdagavond in Paleis 10 van Brussels Expo. We noteerden immers een recordopkomst: 500 deelnemers, een volle zaal.

In de link2fleet Village konden de deelnemers de standen van onze partners ontdekken en er netwerken, terwijl enkele gelukkigen dankzij hun quizoverwinning naar huis gingen met schitterende prijzen, zoals elektrische steps, een verrassingsreis, een geanimeerde totem, een vlootbeheeranalyse door AON of nog een slim fietsslot (Sentinel Smart Lock).

Tijdens ons forum onderwierp onze fiscaal expert Michel Willems het publiek aan een examen fiscaliteit om erachter te komen of het de fiscale regels voor 2026 al in de vingers had. Één ding is zeker: het kan nog een stuk beter…

In twee debatten rond het thema nieuwe energieën nam vervolgens Ward Martens (EuroFleet Consult) het op tegen Jean-Marc Ponteville (D’Ieteren) en Bart Massin (Stroohm) tegen Wim de Wulf (Belgische Petroleumfederatie). Of hoe nog niet iedereen klaar is om de overstap naar elektrisch te maken en vooral dat de elektrische auto zeker niet voor iedereen dé oplossing is in de toekomst.

Samen met de goedlachse Virginie Claes, leidde Damien Malvetti (Editor in Chief van link2fleet) de prijsuitreikingsceremonie van de link2fleet awards in goede banen, een ceremonie die de best practices van vlootbeheerders, maar ook de beste start-up de beste dealers per regio en d e meest geliefde leasingmaatschappij in de bloemetjes zette.

Naar vaste gewoonte eindigde de avond met een diner in buffetvorm en uiteraard ook met heel wat gesprekken tussen partners, leveranciers, klanten en vlootbeheerders. Een ding is zeker: we hebben het networking-aspect gemist de afgelopen maanden.

Bekijk hier de foto’s.