Het ‘duurzame mobiliteit’ concept

Het is een systeem dat werknemers de kans geeft om zich te verplaatsen en te ontwikkelen op een manier die het milieu en de gezondheid van de huidige en toekomstige generaties niet schaadt. Het is een betaalbaar, eerlijk en efficiënt systeem die de keuze geeft tussen verschillende transportmiddelen.

Silverfin: “Het monopolie van de bedrijfswagen als corporate mobiliteitsbeleid dreigt langzaam te moeten plaatsmaken voor andere vormen van flexibele en duurzame mobiliteit. Voor sommige werknemers is een bedrijfswagen niet meer het paradepaardje van een loonpakket. Deze medewerkers willen dit budget liever in alle vrijheid spenderen aan andere, meer gepersonaliseerde milieubewuste mobiliteitsopties. Door werknemers toegang te geven tot een waaier aan alternatieve vervoersopties krijgen ze een extra mogelijkheid om zich flexibel te verplaatsen. Deze hervorming van de corporate mobiliteitsbeleid zorgt enerzijds voor een stijging van efficiëntie en productiviteit, anderzijds voor minder stress“.

Daar kwam Olympus Mobility op de radar van Silverfin als mobiliteitsaanbieder. Zo onderscheiden ze zich vooral door hun voordelige, duurzame en gebruiksvriendelijke aanpak. Verder is hun aanbod divers en uitgebreid genoeg om voor alle medewerkers een goede oplossing te vinden.

 

Silverfin medewerkers gebruiken nu de Olympus app.