SHELL – JLR – FevMars2019

Alphabet biedt voortaan de Olympus Mobility-app aan

Voorbije vrijdag ondertekenden Alphabet en Olympus Mobility een samenwerkingsakkoord dat de leasingmaatschappij in staat stelt om de mobiliteitsapp aan zijn klanten aan te bieden. Een strategisch partnership voor een leasingmaatschappij die zich wil positioneren als mobiliteitsleverancier en die ook al aardig wat initiatieven in die zin lanceerde.

Marc Vandenbergh, Director Sales & Marketing Alphabet België, geeft tekst en uitleg: “Alphabet stimuleert al sinds lange tijd zijn klanten maar ook de eindgebruikers om na te denken over de mobiliteitsoplossingen die verdergaan dan enkel en alleen de bedrijfswagen. Via AlphaFlex kunnen we verschillende soorten transportmiddelen zoals de auto, de fiets en het openbaar vervoer combineren. De uitbreiding van ons aanbod met het digitale platform Olympus verrijkt de mogelijkheden voor de eindgebruikers aanzienlijk.”

De app Olympus Mobility maakt het niet enkel mogelijk om een hele waaier aan transportmogelijkheden te gebruik via één enkel platform, het vergemakkelijkt tegelijkertijd de administratieve opvolging binnen het bedrijf want dat krijgt slechts één factuur per maand voor alle mobiliteitsuitgaven van zijn werknemers.

Toon meer nieuwsjes