Aon’s claim management services worden aangevuld en versterkt door het digitale platform van Fixico. Deze nieuwe oplossing zal aangeboden worden aan de fleetklanten van Aon in België. Zo kunnen voertuigvloten hun reparatiedoorlooptijden en herstellingskosten drastisch verlagen en worden er door het transparante proces waardevolle inzichten geleverd aan alle betrokkenen.

Tijd en kost besparen

Het digitale platform voor autoschadeherstel van Fixico ontsluit een uitgebreid landelijk en onafhankelijk netwerk van geselecteerde en kwalitatieve carrosseriebedrijven. Daarnaast worden, door de digitalisering, activiteiten die geen waarde toevoegen verwijderd uit het proces en kunnen aangesloten carrosseriebedrijven hun werkplaatsbezetting op een innovatieve manier optimaliseren. Deze unieke werkwijze zorgt ervoor dat de fleetklanten van Aon én hun bestuurders zowel tijd als kosten gaan besparen. Dankzij deze innovatieve oplossing beleven bestuurders voortaan een superieure klantervaring tijdens schadeafhandeling.

“Als leider in risk-management en industriële verzekeringsmakelarij streven we er altijd naar om onze klanten de beste oplossingen aan te bieden. Daarom hebben we samen met Fixico, een dynamisch en snelgroeiend technologisch bedrijf, een unieke digitale oplossing voor schadeafhandeling ontwikkeld. We zijn verheugd dat we deze tool als eerste naar de Belgische fleetmarkt kunnen brengen”, stelt Al Pijnacker, Managing Director Automotive-Marine-Affinity bij Aon Belgium.

“De wereld verandert snel: digitalisering en innovatie wijzigen de manier waarop we met autoschade omgaan”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, Fixico’s CEO en Co-founder. “We zijn enthousiast om partner te zijn van de leidende speler in de Belgische fleetmarkt die net als wij vastberaden is om het afhandelingsproces van voertuigschades te optimaliseren. Fleetbestuurders en claim managers worden nu op een gebruiksvriendelijke manier verbonden met kwalitatieve carrosseriebedrijven. Al bij het ontwerp van ons platform zijn we erop gefocust om alle betrokkenen toegevoegde waarde te bieden.”