Arval is onderdeel van de bank BNP Paribas Fortis. Als leasingmaatschappij beheert zij wagenparken van zowel KMO’s als grote multinationals, personen-en lichte vrachtwagens, van elk merk, voor elke branche. Sinds de start in 1989 heeft Arval een flinke groei doorgemaakt en inmiddels staat Arval aan de top van autoleasemaatschappijen in België. Op dit moment beheren meer dan 300 enthousiaste werknemers meer dan 50.000 voertuigen.

Alain Dubuisson, director service delivery bij ARVAL: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zeker milieuvriendelijker handelen, wordt meer en meer een niet te negeren bedrijfsaspect. Duurzaam leasen is dan ook niet zomaar een modewoord, maar kan/moet deel uitmaken van de MVO bedrijfsfilosofie. Bij Arval heerst een sterk bewustzijn en streefdoel om duurzaam te ontwikkelen. We dragen deze principes dan ook dagelijks uit in ons gedrag, onze strategie en al onze initiatieven. Daarom hebben wij ook besloten op het initiatief Duurzaam Repareren in te stappen”.

“Wij constateren dat bij de Belgische opdrachtgevers en de leasemaatschappijen in het bijzonder, de wil erg groot is om uitsluitend zaken te doen met duurzame bedrijven. Met het label zorgen wij dat men weet welke automotive bedrijven aan de eisen voldoen. Eisen die de opdrachtgevers overigens zelf beheren: zegt Harry Filon van Duurzaam Repareren. Wij zijn enorm verheugd over het toetreden van ARVAL, die tevens tot de Commissie Autolease is toegetreden”.