Sortimo wist de onafhankelijke jury, samengesteld uit industrie – experts, academici en vakjournalisten, te overtuigen met de hoogstaande kwaliteit van TopSystem.

Met deze nieuwe generatie dak dragers maakt Sortimo van het dak van een bedrijfsvoertu ig een flexibele, nuttige laadrui mte. Dankzij de modulaire constructie van de dak drager kan de gebruiker kiezen voor een variant (Eco, Standard of Professional) die perfect voldoet aan zijn vereisten op vlak van belasting en prijs. Met een eigen minimaal n ettogewicht laat TopSystem toch een belasting tot 50 kg per dwarsbalk toe. Bovendien zorgt het geïntegreerde ProSafe ladingbeveiligingssysteem voor maximale veiligheid en flexibiliteit voor het beveiligen van ladingen op het dak van het bedrijfsvoertuig.

N ieuw geïntegreerde en handige accessoires maken TopSystem multifunctioneel toepasbaar . Ze kunnen op elk moment worden geplaatst zonder de dak drager uit elkaar te moeten halen. TopSystem beantwoordt dan ook aan de vereisten van alle vaklui, die optimaal uit gerust zijn met tal van functionele extra’s zoals een ladderlift, transportbuis en signalisatie – elementen zoals een LED – noodlicht.

Boren in de carrosserie is niet nodig om TopSystem te installeren, wat uiteraard positief is voor de restwaarde van het bedri jfsvoertuig. De multifunctionele dak drager is uiterst duurzaam en dankzij zijn corrosiebestendige, robuuste materiaal kan hij zonder probleem worden overgeplaatst naar een volgend voertuig.