De Groep Louyet is een familiebedrijf dat reeds langer dan een halve eeuw zijn klanten dient. Een trouwe partner van BMW, maar vooral van zijn klanten. Belangrijke waarden zijn ernst, betrouwbaarheid en nabijheid, dankzij zijn zes locaties in Charleroi, La Louvière, Sambreville, Marcinelle, Doornik en Sint-Pieters Leeuw. Hun succes is afkomstig van de kwaliteit van de omgeving waarin de medewerkers hun job uitvoeren, uitgerust met de laatste nieuwe technologieën, maar eveneens van het respect voor de waarden van BMW. U zult steeds in de beste omstandigheden ontvangen worden. L. Louyet. Betrouwbaarheid heeft een naam. Laurent Louyet.

Laurent Louyet (Gedelegeerd Bestuurder Groep BMW Louyet) :

« Sinds lange tijd waren we op zoek naar een nationaal project binnen de sport dat onze dealers in Wallonië en in Vlaanderen kon verbinden om klanten en partners samen te brengen. Mijn interesse voor het wielrennen is groot, omdat onze groep zestig jaar geleden door mijn grootvader, Léon Louyet, opgericht werd, nadat hij zijn wielercarrière met onder andere twee ritten in de Ronde van Frankrijk op zijn palmares beëindigde. De cirkel is rond! Ik geloof enorm in de dynamiek van de Want You Club! We kennen al enkele leden van deze business club van Circus – Wanty Gobert – Tormans met wie we onze banden zullen versterken, maar we kijken eveneens uit naar het leggen van nieuwe contacten. »

Jean-François Bourlart (Algemeen Manager Circus-Wanty Gobert-Tormans) :

« Ondanks dat we een wielerploeg zijn, zijn onze wagens eveneens een essentieel element in onze werking. Het hele jaar lang rijden we met onze wagens Europa rond om onze renners zowel tijdens competities als op training zo goed mogelijk te omkaderen. We zijn zeer fier om te kunnen rekenen op de steun van een sterke partner zoals Groep Louyet. Net als ons is Groep Louyet aanwezig over heel België. De nieuwe BMW Serie 3 Touring en BMW X2 zijn robuste wagens en zeer geschikt om wielerwedstrijden te volgen. »