Charles Peugeot, ingenieur van opleiding, heeft voor het merk Citroën zowel in Spanje als in Engeland gewerkt met name in de functie van Commercieel Directeur. Sinds 2013 werkt hij als verantwoordelijke Product en Marketing mee aan de ontwikkeling, in het technisch centrum van PSA in Vélizy bij Parijs, van een nieuwe urban Crossover van DS Automobiles, die in de loop van 2018 aan het grote publiek zal worden gepresenteerd.

Charles Peugeot: « Ik popel om als Algemeen Directeur van DS Automobiles Belux aan de slag te gaan. De investeerders hebben alles op alles gezet om een kwalitatief hoogstaand distributienetwerk te creëren dat voldoet aan onze verwachtingen en die van onze klanten. Het aantal bestellingen van DS 7 Crossback, 417 sinds de lancering, liegt er niet om en is bijzonder hoopgevend. Ik verheug me erop mijn expertise op het gebied van auto’s te kunnen delen en de klanten en de cultuur van deze mooie landen te mogen ontdekken. »

Momenteel zijn er 11 volledig operationele DS Stores in België en Luxemburg. Eind 2018 zullen er iets meer dan 20 DS Stores hun deuren hebben geopend.