De bedoeling van Spaces is om een creatieve, persoonlijke en stimulerende werkomgeving te bieden waar een gemeenschap van startups, ondernemers, KMO’s en (inter)nationale bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Een aangename plek om ook gewoon van te genieten

Het ‘Spaces European District Center’ is uitgespreid over 5 verdiepingen in een modern gebouw in de Beliaardstraat (nummer 40). Het natuurlijke licht dat binnenvalt via de enorme raamoppervlakken en de interieurinrichting maken er een buitengewone coworkingruimte van.

Verder is er het gloednieuwe en trendy café-restaurant Green Kitchen dat uitgeeft op de grootste aantrekkingspool van de nieuwe Spaces-ruimte: een tuin van zo’n 400 vierkante meter die veel karakter krijgt door de honderdjarige kastanjeboom. Bij mooi weer kan ook daar worden gewerkt of ontspannen.

William Willems, Algemeen Directeur van Spaces België, zegt: “We revolutionariseren de manier van werken en brengen ze op een hoger niveau. Spaces, dat betekent een aangename omgeving om plezier te halen uit de momenten waarop je niet moet werken. Tegelijk willen we een community van professionals met dezelfde ideeën ontwikkelen en versterken via diverse activiteiten, zoals workshops, conferenties, netwerklunches en andere evenementen”.

Of de klant nu op zoek is naar een handvol of meerdere honderden vierkante meters of voor korte of lange termijn, alles is mogelijk. Een lidmaatschap met toegang tot de businessclub (coworkingruimte) tijdens de kantooruren staat ter beschikking vanaf 149 euro per maand. Een privékantoor met toegang tot de businessclub is er al vanaf 369 euro per maand.

Het ‘Spaces European District Center’ is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrostations Troon en Maalbeek en de twee Villo!-stalplaatsen liggen op een paar minuten wandelen en diverse buslijnen passeren vlakbij. Er zijn ook 29 parkeerplaatsen en een fietsenstalling.

 

20 Spaces tegen 2020

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar coworkingruimtes opende de eerste Belgische Spaces zijn deuren in het Pegasus Park in Diegem. In 2019 opent de volgende vestiging haar deuren in Mechelen, aan het Kardinaal Mercierplein, en er komen er nog bij in Antwerpen (Post X) en in Brussel (aan de Beurs en in Tour&Taxis).

De vraag naar onze inspirerende coworkingruimtes is letterlijk ontploft. Spaces Brussels Airport in Diegem is al volzet en ik ben ervan overtuigd dat ook ons nieuwe kantoor in Brussel snel zal vollopen. Tegen 2020 wil ik niet minder dan 20 locaties openen in België”, zo vertelt William Willems.