Identiteitskaart, rijbewijs, verzekeringskaart, contractnummer enzovoort. De bestuurder is al die gegevens aan het overschrijven langs de kant van de weg, zenuwachtig en opgejaagd, onder druk van alle anderen die daardoor in de file staan,… Kortom, een vreselijk moment.

Nu ook voor wagenparken

Als Fleet Manager en verantwoordelijke voor het opvolgen van schadegevallen blijft ook het vervolg van het verhaal een complexe zaak: het aanrijdingsformulier is vuil, onleesbaar en dus weinig efficiënt voor de rest van het beheer van de schade, zowel intern als tegenover de verzekeringsmaatschappij.

En daar wordt dit eenvoudige idee heel zinvol: de CrashStickers voor op het aanrijdingsformulier, waar alle administratieve data die nodig zijn voor het invullen ervan al zijn opgenomen: verzekeringnemer, voertuig, verzekeringsmaatschappij en meestal ook de bestuurder (als die de vaste bestuurder van de auto is). Het is een beetje zoals de kleefstrook van de mutualiteit. Beide partijen vertrekken na het ongeval met een duidelijk, leesbaar en vlekvrij aanrijdingsformulier.

We zouden niet zo ver gaan om te beweren dat het invullen van een aanrijdingsformulier plots een plezier wordt, maar dankzij de CrashStickers kan je 2/3de van de tijd besparen die je anders zou besteden aan het invullen van het document, terwijl de gegevens perfect leesbaar zijn.

De CrashStickers zijn voortaan verkrijgbaar voor wagenparken, op eenvoudige aanvraag bij de verzekeraar of de leasingmaatschappij. Ze kunnen ook rechtstreeks worden besteld op CrashStickers.com.