CTG geeft hun medewerkers graag de kans om hun loonpakket zelf aan te kunnen passen aan hun persoonlijke behoeften. Sinds 2011 bieden ze met het Flex Income Plan al heel wat mogelijkheden aan. Om de keuzemogelijkheden te verbreden, voegden ze MINI toe aan hun aanbod. 

De medewerkers van CTG krijgen een bedrijfswagen om hun flexibiliteit te optimaliseren. Voor deze realisaties doet CTG een beroep op mobiliteitspartner Alphabet. 

“Alphabet is al meerdere jaren onze partner op het vlak van mobiliteit. Het is voor ons een trouwe partner die steeds in vernieuwing is. Een perfect voorbeeld van zo’n vernieuwing is Add-on Mobilty.” legt CTG Flex Income Plan Sandra Devleeschouwer uit. Samen met MINI Jean-Michel Martin stond Alphabet in voor de levering van de wagens van het type MINI.

Individualisering en flexibilisering 

Kies de juiste wagen op het juiste moment! Vaak beantwoordt een compacte of elektrische wagen de mobiliteitswensen van de medewerkers. Maar wat als een medewerker een grotere afstand wilt afleggen of meer bagageruimte wilt om op vakantie te gaan? Dan is Add-on Mobility wellicht jouw oplossing. Alphabet streeft ernaar zijn klanten en bestuurders op elk moment de meest passende mobiliteitsoplossing aan te bieden. Met Add-on Mobility kan je een milieubewust vervoermiddel combineren met voldoende ruimte en autonomie op het moment dat jij dit wenst. Flexibiliteit, vrijheid en ruimte staan hierbij centraal. 

Sandra Devleeschouwer vertelt verder: “Onze medewerkers zijn IT-consultants die bij de klanten tewerkgesteld zijn. Zij moeten zich dus flexibel kunnen verplaatsen. Hiervoor bieden we de bedrijfswagen aan in combinatie met het openbaar vervoer. Zo kan de medewerker zelf de keuze maken die voor hem/haar het beste is.” 

CTG: specifieke IT-diensten en –oplossingen. 

CTG verstrekt specifieke IT-diensten en –oplossingen in diverse takken van het bedrijfsleven. Zo biedt het bedrijf een antwoord op de noden en uitdagingen van zijn klanten in de sterk groeiende branches in Noord-Amerika en West-Europa. 

Daarnaast kunnen belangrijke technologiebedrijven en grote organisaties beroep doen op het strategische personeel dat CTG aanbiedt.