Het Belgische voertuigenpark van Derby Ladbrokes, dat 85 voertuigen telt, omvat ook een hele rits verschillende merken. Voor het eerst echter neemt het bedrijf een vloot van 5 Jaguars in dienst die allemaal bestemd zijn voor het management. “Het gaat om 5 exemplaren E-Pace R-Dynamic in verschillende uitrustingsniveaus maar wel allemaal voorzien van de 2.0-dieselmotor van 150 pk. De voertuigen worden operationeel geleased bij ALD Automotive voor een duurtijd van 3,5 tot 5 jaar, in functie van het bestuurdersprofiel maar altijd met een maximum van 170.000 km”, verduidelijkt Remy Delbruyère, assistant fleet manager bij Ladbrokes. “Op dit functieniveau laten we de bestuurders de vrije keuze, zij het met een maximale CO2-uitstoot, want dat is voor ons een erg belangrijke parameter. Met zijn 129 g/km past deze E-Pace perfect binnen onze politiek ter zake.”

“Ik koos voor de E-Pace omwille van zijn moderne lijn die sportiever en agressiever oogt dan vergelijkbare modellen bij de concurrentie”, zegt Martine, een van de gelukkige chauffeurs. “De garage Jean-Michel Martin in Waterloo bood ons de gelegenheid om de auto te testen en daarna stond het besluit meteen vast. De E-Pace is erg aangenaam om mee te rijden, soepel in zijn rijgedrag en vooral minder imposant dan zijn belangrijkste rivalen.”

 

De vernieuwing van het merk

Bij garage Jean-Michel Martin zijn ze wat fier op deze deal. “Het merk Jaguar is volop aan het evolueren. Het lanceert nieuwe modellen en er waait een nieuwe wind van verjonging doorheen het merk. Ook binnen de fleetsector neemt het duidelijk positie in met dynamische en aantrekkelijke modellen die een heel knappe herverkoopwaarde kunnen voorleggen. Het vertrouwen dat Derby Ladbrokes stelt, is een mooi bewijs van deze verjonging en daar zijn we bijzonder trots op”, verklaart een gelukkige Sébastien Minne, Fleet Sales Manager van de Jean-Michel Martin Group. Samen met zijn collega’s nam hij de aflevering van de voertuigen voor zijn rekening, in aanwezigheid van Kris Verleye, Fleet & Business Manager van Jaguar – Land Rover Belux.

Remy Delbruyère (Assistant Fleet Manager – Derby Ladbrokes) neemt de sleutels in ontvangst van Sébastien Minne (Fleet Sales Manager – Jean-Michel Martin). Hij wordt geflankeerd door Jean-François Mailleux (Fleet Sales Director – Jean-Michel Martin), Arnaud Geurts (Operations Director – Jean-Michel Martin) en Romain Lafferrerie (Sales Advisor – Jean-Michel Martin).