Vermits bedrijven tijdens deze toch wel bijzondere periode op zoek zijn naar alternatieven in plaats van een lange termijn engagement, hebben wij bij DirectLease er voor gekozen om een product te lanceren dat hierop aansluit. Naast de oplossingen die we binnen de groep kunnen bieden met onze eigen korte termijn verhuur en de Full operationale leasingcontracten, hebben we nu een product dat er juist tussen valt, flexibel en dus kostenbesparend is voor het beheer van uw wagenpark.

Zakelijk een auto leasen, maar flexibel kunnen opzeggen?

Bij DirectLease kan dat! Je gaat dan een flexibel leasecontract aan voor 12 tot max 60 maanden. Dat houdt in dat je minimaal 1 jaar en maximaal 60 maanden (5 jaar) in de auto kan rijden, in functie van de leeftijd van de tweedehands wagen. Als jouw leasecontract in de tussenliggende periode niet meer bij jou past, dan kun je de leaseauto na 12 maanden zonder extra kosten inleveren. Als je voor Flexibele Looptijd zakelijk kiest, ervaar je ondertussen ook het zorgeloze gemak van onze full-operational lease.

Waarom is een auto leasen per maand zo uniek?

Als je besluit om een auto te gaan leasen, sluit je over het algemeen een leasecontract af voor een vaste periode. Vanwege diverse redenen kan het voorkomen dat je de leaseauto vroegtijdig wenst in te leveren. Bij de meeste leasemaatschappijen is dit mogelijk, echter worden er dan wel vaak kosten in rekening gebracht. We begrijpen dat je daar niet op zit te wachten. Daarom doet DirectLease het anders! Wij bieden jou een flexibel leasecontract aan. Dit geeft je de mogelijkheid om een auto te leasen welke maandelijks opzegbaar is. En dat zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Heb je langer dan 1 jaar jouw leasing en wil je kosteloos jouw contract opzeggen? Dat kan heel eenvoudig en zonder dat je een reden dient op te geven. Je kunt de leaseauto gemakkelijk afmelden via onze normale procedure.