Klanten van Dragintra hebben de behoefte aan een uniforme oplossing met één centraal platform in heel Europa. Daarbij hebben de bestuurders lokale aanspreekpunten in de eigen taal nodig, waarvoor Dragintra haar netwerk in Europa wil uitbreiden. Van Ameyde levert al diensten op het gebied van  claimsmanagement met een internationaal schadeplatform voor wagenparkbeheerders en wil het dienstenpakket voor deze markt uitbreiden.

Bart de Hoog, general manager van Dragintra, zegt: “Wij hebben gezocht naar strategische samenwerking met een internationale partij die ons vak begrijpt en het ons mogelijk maakt verder te investeren in ons fleet-managementsysteem FleetPack. Dankzij deze samenwerking is Dragintra een van de weinige onafhankelijke fleetmanagers die met eigen vestigingen actief is in heel Europa.”

Piet Middelkoop, CEO van Van Ameyde, vult aan: “Zowel Van Ameyde als Dragintra kunnen nu een full-service pakket bieden aan hun klanten. Door fleet- en claimsmanagement te centraliseren op één Europees platform, krijgen bedrijven volledig inzicht in alle kosten – inclusief de schadelast – van hun wagenparken.”