Sinds de oprichting in 1999 heeft de Dragintra Group een gemiddelde jaarlijkse groei van 20 procent bereikt en beheert nu 55.000 voertuigen in 23 landen met een team van 71 experts en andere samenwerkingspartners. De Dragintra Group zelf maakt deel uit van de Van Ameyde Group, een solide partner die garant staat voor duurzame groei en het continu leveren van hoogwaardige diensten.

Dragintra streeft naar het creëren van toegevoegde waarde voor haar klanten door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. Hiervoor wordt het ondersteund door een geavanceerde cloudtechnologie die transparante processen en kostenbesparingen voor alle Dragintra-klanten mogelijk maakt.De state-of-the-art en bekroonde Fleet Pack software speelt een centrale rol in operationeel en strategisch vloot- en mobiliteitsmanagement voor vlooteigenaren en -beheerders.

Mobiliteitsmanagement

Elk lokaal Dragintra kantoor biedt een breed scala aan diensten aan fleetowners. Mobiliteitsmanagement is bijvoorbeeld de ideale oplossing voor klanten die hun mobiliteitsactiviteiten geheel of gedeeltelijk willen uitbesteden.

Duitsland wordt nu het zesde land, na België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, waarin de Dragintra Group een vestiging opent en haar uitgebreide service zal aanbieden: Vloot- en mobiliteitsmanagement met lokale aanwezigheid, lokale knowhow en interne gedeelde diensten. In de nabije toekomst worden de verdere expansieplannen van Dragintra Group voorgesteld.