DriveNow is in het oosten van Brussel al uitgebreid beschikbaar en koos bewust voor een uitbreiding in westelijke richting. Christian Lambert, Managing Director van DriveNow België: “We voldoen hiermee aan een duidelijke behoefte van onze gebruikers. We merkten immers dat veel gebruikers zochten naar DriveNow-wagens in die regio en dat ze er ook vaak wagens achterlieten pal op de grens met de oude DriveNow-zone. We zijn heel blij dat ze nu ook de mogelijkheid hebben om wagens in dat gebied op te pikken en achter te laten.”

Daarnaast opent DriveNow ook een extra zone aan de NAVO-kantoren in Evere. Rondom de bestaande parkeerplaatsen voor deelwagens, gelegen tussen de twee ronde punten van de Bourgetlaan, heeft DriveNow voor zijn gebruikers een extra zone beschikbaar gemaakt.

 

Naar een volledig duurzame mobiliteit

Vandaag telt DriveNow 26.000 geregistreerde gebruikers die gemiddeld 600 ritten per dag afleggen, met pieken tot meer dan 900 ritten per dag. Christian Lambert: “Dat toont aan dat DriveNow echt zijn stempel drukt op de alternatieve en duurzame mobiliteit in Brussel. De uitbreiding van ons bedrijfsgebied is een nieuwe stap in onze gestage groei. In de toekomst blijven we uiteraard investeren in een verdere uitbreiding van ons bedrijfsgebied en onze vloot. Zo bouwen we, samen met alle andere aanbieders van alternatieve mobiliteit, verder aan onze ultieme droom: een volledig duurzaam vervoersmodel voor de Europese hoofdstad.”