Deze ‘Special Fleet Dating’ sessie zal uit drie delen bestaan en zal georkestreerd worden door drie experts, die ieder specialist zijn in hun eigen vakgebied. Allereerst is er onze fiscalist Michel Willems van Mobilitas die een volledige update zal geven over de fiscaliteit inzake firmawagens. De berekening van het voordeel van alle aard, de patronale CO2-bijdrage, de aanpassing van de fiscale aftrekbaarheid van voertuigen, de fiscale behandeling van plug-in hybrides, de overgang van NEDC naar NEDC 2.0 en daarna naar WLTP en de impact daarvan zullen net als de invloed van deze nieuwe berekeningen op de bedrijfsbelastingen en op de car-policy samen met nog andere onderwerpen in zijn uiteenzetting de revue passeren.

Daniel Debrouwer van Eurofleet Consult zal daar naadloos op aansluiten met een presentatie over de nieuwe TCO-benadering. Wat is het verschil tussen TCO, TCU en TCM, de evolutie richting een dynamische TCO, de impact van de fiscaliteit 2020 en het belang van het rijgedrag op de TCO zijn de onderwerpen die aangesneden zullen worden. Hij zal u eveneens adviseren over de te volgen strategie bij de keuze van uw voertuigen, over de manier waarop de fleetmanagers binnen hetzelfde bedrijf het best zullen samenwerken met de HR-diensten en de financiële verantwoordelijken en hoe door een dergelijke optimale samenwerking besparingen kunnen worden gerealiseerd.

Tot slot zal Yves Labeu van Attentia de sessie afsluiten met een multimobiliteitsbenadering, waarbij hij meer in detail zal ingaan op het cash for car principe en op het mobiliteitsbudget, op hoe een cafetariaplan geïmplementeerd kan worden en hoe de multimodaliteit ingepast kan worden in de loonoptimalisering.

Wij maken nu al een afspraak voor een sessie in Gent op donderdag 8 november (Communicatieloft – NL-sessie), terwijl we op vrijdag 9 november rendez-vous geven in Limelette (Club Justine Henin – FR-sessie). En dat telkens van 8 tot 12.30 uur. De sessie zal afgesloten worden met een lunch.

Deze ‘Special Fleet Dating’ sessie is uitzonderlijk ook toegankelijk voor leveranciers.

De prijs van deze sessie werd vastgelegd op 295 euro/sessie. Door u in te schrijven voor 30/09/2018 geniet u echter van een promotieprijs van 245 euro/sessie.

Aarzel niet om u in te schrijven via anemetz@link2fleet.com