Emmanuel t’Kint: “De autowereld staat voor zeer grote veranderingen en ik wil daar vanaf de eerste rij actief deel van uitmaken en dit bij een merk met een sterke focus op klanttevredenheid, kwaliteit en met een ‘future proof’ geëlektrificeerde voertuigen gamma.

Mijn nieuwe werkgever, KIa Motors, is klaar om hun zeer ambitieuze wereldwijde strategie met betrekking tot digitalisering, elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden uit te rollen om een mobiliteitsdienstverlener te worden rond een marktleidend geëlektrificeerd product gamma. Ik ben verheugd om deel uit te maken van deze ‘Game Changer’ cultuur.

Ik zie er als Head of Sales Kia Motors Belux met veel enthousiasme naar uit om deel uit te maken van deze ware ‘Game Changer’. Ik zal samen met mijn team verantwoordelijk zijn voor Fleet Sales, Retail Sales, Commercial Planning, Logistics & BI.” 

Emmanuel t’Kint heeft 20 jaar Sales & Marketingervaring in de automobielsector en was voor zijn passage bij Iveco actief bij D’Ieteren en PSA.