Bij de merken blijft Volkswagen nummer 1, maar valt vooral de knappe stap voorwaarts van SEAT op (+62,54%), net als die van Jeep (+60%). Mazda doet het eveneens goed met een verkoopstijging van 37%, daarbij op de hielen gezeten door Nissan, dat +35% noteert.
Aan de andere kant valt de vrije val van de fleetverkopen bij Infiniti op, dat 71% verlies noteert, terwijl ook Tesla 24% in de min staat. Suzuki zakt met -14% ook weg, terwijl BMW het met -13% evenmin veel beter doet. Vermeldenswaard is ook dat Audi het enige premiummerk is dat in de top 10 stand kan houden.
Wat de modellen betreft, blijft de Volkswagen Golf met meer dan 4.000 verkochte exemplaren de meest verkochte fleetwagen. Hij doet het daarmee 800 eenheden beter dan de nummer 2 (de Audi A3) en de Duitse bestseller klopt de nummer 3, de BMW X1, zelfs met 1.300 exemplaren. De Hyundai Tuscon, die het vorig jaar nog schitterend deed in de fleetverkopen, krijgt nu af te rekenen met de taaie concurrentie van de Nissan Qashqai, die aftikt op amper 61 exemplaren minder dan de Zuid-Koreaan.