Om in de behoeften van hun klanten te kunnen voorzien en om zich voor te bereiden op de toenemende vraag van elektrische auto’s op de Europese wegen, zal Groupe PSA hiervoor oplossingen bieden, zoals: elektrisch laden, één enkel contactpunt voor al hun klanten, een online technische check en installaties door gekwalificeerde experts. 

EVBox zal Groupe PSA voorzien van AC-laadstations (aangepaste EVBox Elvi-laadstations), die beschikbaar zijn voor PSA-installatiepartners en -dealers:

·      EVBox zal in totaal tienduizenden laadstations leveren

·      Everon zal het laadmanagementsysteem (in de cloud) leveren dat gebruikt wordt voor de laadstations

“Het bieden van een vlotte reis aan al onze zakelijke en particuliere klanten, die geïnteresseerd zijn in (half)elektrische voertuigen, is de hoogste prioriteit voor Groupe PSA. Dankzij deze partners, zullen onze klanten toegang hebben tot een toegewijde service voor het kopen en installeren van hun laadstations, en alle gerelateerde administratieve formaliteiten en subsidies.”

Alexandre Guignard (Senior Vice President van Groupe PSA’s Low Emission Vehicles Business Unit)

“Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij de juiste persoon om bij te dragen aan PSA’s Europese elektrificatieproject. De energietransitie naar elektrische mobiliteit heeft invloed op ons allemaal. Daarom zijn wij zeer verheugd om PSA te helpen de overgang naar elektrisch rijden te versnellen.” 

Kristof Vereenooghe (CEO van EVBox)