Hoe kunnen car policy en mobility policy efficiënt samengaan?

De voertuigtechnologieën evolueren en zorgen voor veranderingen op het vlak van de car policy. Onze experts zullen u tonen hoe u uw car policy dynamisch houdt en hoe u hem zodanig laat evolueren dat hij het ritme van de huidige veranderingen in de fleetwereld volgt.

    • Vlootbeheer en de mobiliteit van de medewerkers van het bedrijf zijn twee nauw verbonden elementen. Via getuigenissen van experts en verantwoordelijken van bedrijven bieden wij u een ‘roadmap’ aan die de werking van deze twee diensten optimaliseert.
    • De fleetsector ontsnapt uiteraard niet aan de de veranderingen die inherent zijn aan de autowereld. Vandaar dat een snelle elektrificatie van het wagenpark onvermijdelijk lijkt. Het voornaamste knooppunt bij deze evolutie is vaak de weerstand tegenover verandering die leeft bij de medewerkers. Een expert met meer dan 20 jaar ervaring inzake HR-beheer, zal ons een aantal pistes aanreiken die de veranderingscultuur binnen het bedrijf kunnen faciliteren.

EXPERTS :

  • Stephan Atsou (Powerdale)

INSCHRIJVING

SCHRIJF U NU IN Gratis sessies voorbehouden voor wagenparkbeheerders, HR, financiële verantwoordelijken, verantwoordelijken aankoop… (dienstverleners uit de sector mogen niet deelnemen).

In geval van laatijdige annulatie (48 uur voor de sessie) of niet opdagen wordt 45 euro gefactureerd.

 

Info: www.link2fleet.com/dating