De fl eetklanten van elke deelnemende concessiehouder werden uitgenodigd om hun evaluatie te geven op basis van 15 essentiële criteria voor een B2B-standpunt (onthaal in de concessie, aangeboden mobiliteitsoplossingen, aanbod van producten en diensten, competentie van fleetteam enzovoort). Een deelname was pas geldig zodra minstens 15 antwoorden per concessie waren binnengelopen.

BRUSSEL – Fordstore AB Automotive

Na een nipte eindsprint wist de Fordconcessie met de beker aan de haal te gaan. De klanten waren vooral te spreken over het rijke aanbod op het vlak van specifi eke fleetdiensten en het professionalisme van een volledig B2B-gericht team. Voor link2fleet hangt een zweem van nostalgie rond deze overwinning, want Ben Abeloos was de allereerste winnaar van onze prijs aan het eind van de jaren 90. Een mooi bewijs dat de kwaliteit bij hem nooit verwaterd is.

VERTEGENWOORDIGDE MERKEN:Ford
LOCATIESchaarbeek – Vilvoorde
VERTEGENWOORDIGER:Ben Abeloos

VLAANDEREN : Valckenier Groep

Met een neuslengte voorsprong op verdeler Jennes werd Valckenier Groep door zijn klanten geloofd om zijn sympathieke en competente team dat volledig aan de fleet is gewijd. Bij Valckenier gaat de klant naar buiten met een antwoord dat het best past bij zijn professionele vereisten. Alles wordt in het werk gesteld om de klant onder alle omstandigheden mobiel en volledig operationeel te houden.

VERTEGENWOORDIGDE MERKEN:Dacia – Renault
LOCATIEAalst – Kobbegem – Londerzeel – Ninove – Zaventem
VERTEGENWOORDIGER:Sven De Proft

WALLONIË : Ebac

Nadat de merken van de D’Ieteren Group de hoogste podiumplaats op een haar na hebben gemist in Vlaanderen en Brussel wisten ze wel te triomferen in Wallonië dankzij Ebac. Dat is een groep van concessiehouders in de provincie Luik. Ebac staat ook voor de grootste diversiteit, want het merk Kia is het aanbod van de groep komen versterken. Het bedrijf zet duidelijk in op de fleetsector en op kmo’s om zijn naambekendheid in de buurt van de Nederlandse en Duitse grens te versterken.

VERTEGENWOORDIGDE MERKEN:Volkswagen – Kia – Skoda
LOCATIEAubel – Chaineux – Eupen – Verviers
VERTEGENWOORDIGER:David Resteigne