Vlaanderen: Ex-aequo pour Groep Kenis en Mercedes Eurostar 2000

In Vlaanderen waren de kandidaten aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk eindigden Groep Kenis en Mercedes Eurostar 2000 op een gedeelde eerste plaats voor de Fleet Dealer of the Year 2021 award.

Renault en Dacia-concessiehouder Groep Kenis is gevestigd in Turnhout, Herentals , Geel en Antwerpen. Tijdens de prijsuitreikingsceremonie ontving Caroline Wouters, directrice van Groep Kenis, de prijs uit handen van Henri de Hemptinne, Voorzitter van GDA/Traxio.

Mercedes Eurostar 2000 is gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw en verdeelt in die regio het merk met de ster. Voor Mercedes Eurostar 2000 kwam concessiedirecteur Glenn Detruyer op het podium.

Wallonië: Toyota Vanderheyden grijpt de overwinning

Voor Wallonië won Toyota Vanderheyden, met 6 sites: Verviers, Eupen, Loncin, Chênée, Soumagne en Lexus Liège. Benoît Klontz, fleet manager van Toyota Vanderheyden, ontving dinsdag zijn prijs uit handen van Grégoire Eglème van Traxio op het podium in Paleis 10.

Brussel: Louyet doet het weer

Voor het Brusselse Gewest waren de kandidaten aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kwam BMW Louyet als winnaar uit de bus. De concessie won de titel van Fleet Dealer of the Year al eens in 2019, toen nog onder de naam BMW Brussels. Didier Perwez, voorzitter van Traxio feliciteerde Koen Mertens uitgebreid voor deze dubbele overwinning.