Bij Audi bekijken we de wereld graag met andere ogen. Dat is onze drijfveer. Dit betekent dat we ons non-stop op de toekomst richten. Elke dag helpen we de wereld een klein beetje vooruit – met onze ideeën, onze passie en onze visie op hedendaagse en toekomstige mobiliteit.
Kiezen voor Audi is een standpunt innemen. Het is kiezen voor een premium voertuig met een exclusieve afwerking en intelligente technologieën dat aan al uw zakelijke behoeften voldoet.
Dankzij onze expertise en onze productstrategie, ben ik als Fleet Manager van het merk met de vier ringen meer dan optimistisch voor de komende jaren.
Bij Audi streven we naar een meer duurzame mobiliteit en het objectief is duidelijk : Audi wil CO² neutraal worden tegen 2050. Om daar te geraken lanceerden we in 2018 onze eerste 100% elektrische SUV, gebouwd in de eerste CO² neutrale productiefaciliteit ter wereld, hier in Brussel.
Sinds de lancering hebben we meer dan 2.000 Audi e-trons verkocht in België en zijn wij momenteel ook marktleider in het full elektrisch SUV C segment qua inschrijvingen.
Deze resultaten bevestigen dat de strategie van Audi betreffende de elektrificatie van het gamma in lijn is met de behoeftes van onze fleet klanten
In 2021 versterken we ons elektrisch gamma met de Audi e-tron GT, de Audi Q4 e-tron en de Audi Q4 Sportback e-tron.
We zullen dus in 2021 niet minder dan 5 full elektrische modellen kunnen aanbieden!
• Audi e-tron
• Audi e-tron Sportback
• Audi e-tron GT
• Audi Q4 e-tron
• Audi Q4 Sportback e-tron

De Q4 e-tron zal ons in staat stellen om een bredere doelgroep te bereiken en deze wagen zal zeker en vast een prominente rol spelen in de fleet markt en dit reeds in 2021!
Met de komst van de Q3 en Q3 Sportback TFSI e en Q5 Sportback TFSI e naast de reeds gecommercialiseerde PHEV modellen zullen we in 2021 11 verschillende PHEV modellen kunnen aanbieden.
Dankzij ons aanbod aan alternatieve aandrijvingen hebben we dus zeker en vast een antwoord op de steeds groeiende vraag naar deze technologieën.
2021 wordt een cruciaal jaar in termen van de transitie naar 100% elektrische bedrijfswagens, maar zoals u kunt zien, is Audi klaar het FLEET wagenpark in België te revolutioneren.
Tot slot wil ik erop wijzen dat Audi blijft investeren in conventionele motoren door diesel- en benzinemotoren uit te rusten met mild hybride technologie, waardoor de CO2-uitstoot verder wordt teruggedrongen.
Tegenwoordig is er helaas geen one-size-fits-all oplossing, maar dankzij ons gediversifieerd aanbod zijn we in staat om voor elk bedrijf en bestuurder de beste oplossing te kunnen bieden.
Het Audi fleet team staat klaar om u te helpen de juiste keuzes te maken in ons uitgebreide modelgamma. Voor de fleet rijder bieden onze modellen de meest up to date veiligheids- , communicatie en assistentie technologieën. En voor de fleet manager staan onze modellen bekend voor hun sterke restwaardes en competitieve TCO positionering. Ons uitgebreide dealernetwerk staat bovendien garant voor een premium service !


Ontdek de fiscaliteit 2021 van alle fleetmodellen van Audi