Gestoeld op de vier pijlers Renault, Dacia, Alpine en Nouvelles Mobilités (nieuwe mobiliteit) wil de Renault-Groep een meer eenvoudige en efficiënte organisatie invoeren. Onze resoluut klant- en marktgerichte strategie bestaat erin om onze prestaties op te voeren door het contact met klanten en hun tevredenheid te versterken.
We kunnen rekenen op de lancering van meerdere nieuwe modellen: de verbreding van ons geëlektrificeerde gamma met de TWINGO Electric, de CAPTUR E-TECH Hybrid, de MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid en de ARKANA, een elegante SUV-coupé die het C-segment komt versterken. De KANGOO-familie – bestelwagen en personenwagen – wordt volledig vernieuwd, met een verbreding van het aanbod en innovatieve oplossingen. Dacia doet niet onder met de lancering van de nieuwe SANDERO en SPRING, een puur elektrische stadswagen voor een betaalbaar prijskaartje.
Ook nieuwe mobiliteit vormt het hart van onze strategie. De opleiding van onze teams en ons netwerk en de oprichting van structuren: het zijn allemaal acties die we ondernemen om onze klanten te begeleiden en hen te adviseren bij een energietransitie die ook fiscaal getint is.


Ontdek de fiscaliteit 2021 van alle fleetmodellen van Renault et Dacia