Als pionier van elektrificatie lanceerden we al in 2017 een bold statement waarin we de weg naar elektrificatie resoluut volgden. Vandaag plukken we daar de vruchten met niet minder dan 15 PHEV-varianten en de lancering van onze volledig elektrische XC40 P8, die bovendien geproduceerd wordt in Gent. Als enig merk, minstens één PHEV-variant in alle modellen en PHEV-share van meer dan 40% in de laatste maanden.
Het is onze missie in 2021, om vanuit onze ervaring, iedereen te willen begeleiden in de overstap naar elektrificatie. Want die overstap is groter dan enkel maar een PHEV of BEV aanschaffen. Het gaat over een duidelijke begeleiding van klanten en bestuurders met een gespecialiseerd retailer-netwerk dat klaarstaat om klanten en prospecten mee te nemen in een verhaal dat duidelijk de toekomst is op korte en lange termijn. We staan voor een groots omslagpunt in de automobielsector en we nemen graag onze verantwoordelijkheid op.
Bij Volvo staan mensen en veiligheid centraal. Het zit gegoten in ons DNA en dat zullen we in 2021 opnieuw volgen. Vanuit een zeer duidelijke visie, die al bewees de juiste te zijn voor Volvo en het klimaat. Als visionair, specialist, en met grote gedrevenheid van collega’s en retailers die heel graag met onze klanten en prospecten willen wisselen van gedachten.


Ontdek de fiscaliteit 2021 van alle fleetmodellen van Volvo