link2fleet forum&awards
previous arrow
next arrow
Slider

WHAT?

‘link2fleet forum & awards 2021’ – 19 oktober

 Na een wat uitzonderlijke digitale editie in 2020 konden de link2fleet forum & awards 2021 op dinsdag 19 oktober opnieuw live doorgaan in Paleis 10 van Brussels Expo. Niet enkel toonden 500 deelnemers present – een record – maar nog nooit telden we zoveel partners die dit initiatief ondersteunden.

link2fleet FORUM

Tijdens ons forum onderwierp onze fiscaal expert Michel Willems het publiek aan een examen fiscaliteit om erachter te komen of het de fiscale regels voor 2026 al in de vingers had. Één ding is zeker: het kan nog een stuk beter…

In twee debatten rond het thema nieuwe energieën nam vervolgens Ward Martens (EuroFleet Consult) het op tegen Jean-Marc Ponteville (D’Ieteren) en Bart Massin (Stroohm) tegen Wim de Wulf (Belgische Petroleumfederatie). Of hoe nog niet iedereen klaar is om de overstap naar elektrisch te maken en vooral dat de elektrische auto zeker niet voor iedereen dé oplossing is in de toekomst.

link2fleet AWARDS

link2fleet knoopt weer aan bij de traditie door de best practices uit de sector in de bloemetjes te zetten.

Deze editie 2021 vormde het decor voor de bekroning van Caroline Ceustermans van Swift tot fleet owner of the year, in opvolging van Vicky De Bollen (Sweco).

link2fleet VILLAGE

In de link2fleet Village konden de deelnemers de standen van onze partners ontdekken en er netwerken, terwijl enkele gelukkigen dankzij hun quizoverwinning naar huis gingen met schitterende prijzen, zoals elektrische steps, een verrassingsreis, een geanimeerde totem, een vlootbeheeranalyse door AON of nog een slim fietsslot.

PROGRAMMA:

NETWORKING NETWORKING & VILLAGE 16u00 – 23u00 LINK2FLEET VILLAGE
FORUM & AWARDS

PANEL DISCUSSION  ‘NEW ENERGY’

AWARDS

17u00 – 19u00 AUDITORIUM 2000
DINNER APERO – DINNER – DESSERT 19u00  – 22u00 LINK2FLEET VILLAGE
OPEN BAR   22u00 – 23u00 LINK2FLEET VILLAGE
Abonneer u op onze newsletters