previous arrow
next arrow
Slider

What?

Save the date! link2fleet forum & awards 2020: 13 october in Paleis 10

In het teken van optimisme en vernieuwing

Het niet te missen jaarlijkse evenement van link2fleet vindt deze keer plaats binnen een heel bijzondere context. Na een zware beproeving op menselijk en economisch vlak en voor onze gezondheid kiezen we er resoluut voor om deze forum & awards in het teken van optimisme en vernieuwing te plaatsen.

We hopen met gans het team dat deze bijeenkomst het begin mag inluiden van een nieuw “post-Covid-19”-hoofdstuk, waar alle spelers uit de fleetsector – klanten en leveranciers – hun glimlach terugvinden. We komen weer bij elkaar en wisselen de beste tips uit om de weg vooruit te kunnen kiezen. De tragische episode heeft verschillende lacunes in ons systeem aan het licht gebracht. We zullen er allemaal op ons eigen niveau lessen uit trekken. Dankzij de professionele en enthousiaste inzet van alle spelers zal onze fleet & mobilitysector hier sterker dan ooit uit komen. Dus laat deze forum & awards 2020 het startschot zijn voor een nieuw elan.

Herbeleef in foto’s de link2fleet ‘forum & awards 2019’

link2fleet neemt alle nodige maatregelen om deelnemers aan het link2fleet forum & awards veilig te laten deelnemen:
* strikte naleving van de geldende overheidsvoorschriften inzake gezondheidsbescherming
* een gezonde omgeving dankzij de investeringen van Brussels Expo: Paleis 10 is uitgerust met een luchtzuiveringsinfrastructuur op basis van UV-C-technologie (zeer doeltreffend tegen pathogene organismen, met name virussen en andere ziekten van bacteriële oorsprong), die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt

Timing 2020

  • 17:30 – 18:00 : Welcome
  • 18:00 – 19:30 : link2fleet forum & awards
  • 19:30 – 23:00 : apero, dinner & open bar

Where?

Brussels Expo – Paleis 10
www.brussels-expo.com
    

SCHRIJF U NU IN
Inscrivez-vous
Partners
Abonneer u op onze newsletters