link2fleet forum&awards
previous arrow
next arrow
Slider

WHAT?

‘link2fleet forum & awards 2021’ – 19 oktober

Afspraak op 19 oktober 2021 in Brussels Expo – Paleis 10 – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel!

Al twee jaar kijken we naar dit moment uit. Meer dan 400 klanten en leveranciers hebben reeds hun deelname bevestigd aan dit eerste grote LIVE event van de fleetwereld sinds het begin van de Covid-crisis.

Jaargang 2021 wordt meer dan ooit een niet te missen evenement: gezelligheid wordt het sleutelwoord, met respect voor de geldende gezondheidsmaatregelen. Getrouw aan het DNA van link2fleet zal ons team dit feestelijke evenement benutten om u te informeren over de grote uitdagingen van dit moment: nieuwe energiebronnen, mobiliteit en best practices.

link2fleet FORUM

Het centrale thema dit jaar: “nieuwe energiebronnen”. De transitie naar “zero emission” is hét gespreksonderwerk in alle ondernemingen met bedrijfswagens.

Onze experts debatteren over dit thema in 3 discussiegesprekken op basis van een quiz die wordt gevoed door alle deelnemers.

link2fleet AWARDS

Wie wordt de fleet owner of the year 2021? Welke dealers en leasemaatschappijen worden bekroond? Kom het ontdekken tijdens de prijsuitreikingsceremonie.

link2fleet knoopt weer aan bij de traditie door de best practices uit de sector in de bloemetjes te zetten.

link2fleet VILLAGE

In de link2fleet VILLAGE ontmoet u de belangrijkste spelers uit de sector. Een tip, een advies, wat uitleg of zelfs een demonstratie van hun producten, elke partner staat ter beschikking voor een gesprek over de manier waarop uw fleet- of mobilitymanagement kan worden vereenvoudigd.

Naast hun vakkundige advies geven onze partners u ook onmisbare tips waarmee u optimaal voorbereid kan deelnemen aan onze quiz. Daarbij maakt u kans op een van de vele prachtige geschenken. Networking gegarandeerd!

 

Om de veiligheid van iedereen te garanderen en om de veiligheidsvoorschriften in Brussel na te leven, kunnen we enkel toegang verlenen aan de personen met een Covid-safe ticket of met een negatieve PCR-test (max. 48u oud). 
Indien u niet beschikt over een Covid-safe ticket of een negatieve PCR-test, zal er ter plaatse een test worden afgenomen.

 

SAVE THE DATE:

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo

PROGRAMMA:

NETWORKING NETWORKING & VILLAGE 16u00 – 23u00 LINK2FLEET VILLAGE
FORUM & AWARDS

PANEL DISCUSSION  ‘NEW ENERGY’

AWARDS

17u00 – 19u00 AUDITORIUM 2000
DINNER APERO – DINNER – DESSERT 19u00  – 22u00 LINK2FLEET VILLAGE
OPEN BAR   22u00 – 23u00 LINK2FLEET VILLAGE

 

Abonneer u op onze newsletters