Net als de vorige jaren is link2fleet trouw gebleven aan zijn filosofie en beloonde de beste praktijken op het vlak van fleet en mobiliteit.

De bedrijven die door middel van efficiëntie, creativiteit en de professionaliteit van hun fleet-owner hebben bewezen dat ze hun vloot en de mobiliteit het beste wisten te beheren, werden in de bloemetjes gezet.

Twee grote premières

Jaargang 2019 werd gekenmerkt door de komst van twee nieuwe prijzen. De “most appreciated leaseco of the year”, een unieke prijs in de sector, ging naar leasingbedrijf Alphabet op basis van de tevredenheidsgraad gemeten via een formulier ingevuld door hun klanten, automerken en andere partners.

De redactie vond het ook belangrijk om meer zichtbaarheid te geven aan de voor deze markt zo belangrijke startups door de prijs “fleet & mobility start-up of the year” uit te reiken. Elke kandidaat moest de avond zelf zijn project voorstellen in slechts 3 minuten. Aan het eind van de presentatie bekroonde het publiek in Paleis 10 het digitale leasingbedrijf Lizy (lees hier ons artikel over de prijsuitreiking).

Bekijk de winnaars in de andere categorieën:

Awards 2019

De verkiezing van de fleet owner of the year plaatst het beroep van de wagenparkbeheerder in de schijnwerpers. De fleet owner of the year award beloont de persoon die binnen zijn/haar onderneming in België een efficiënt en/of vernieuwend wagenparkbeheer met persoonlijke inslag hanteert, rekening houdend met de kostenaspecten en tegemoetkomend aan de noden van de vlootbestuurders.

Met support van:

Winnaars 2018:
1- Frédéric Pairoux, RTBF
2- Pierre Vandamme, l’Oréal
3- Gracienne Maes, Canon

De green fleet award word uitgereikt aan een vlootproject dat milieuvriendelijkheid centraal plaatst in de vlootpolitiek. Dit vlootproject weet de balans te houden tussen de economische belangen van de onderneming en de ecologische waarden van de maatschappij.

Met support van:

Winnaar 2018:
1- Lampiris

De fleet mobility award word uitgereikt aan een vlootproject dat de mobiliteit van zijn bestuurders centraal plaatst in de vlootpolitiek.

Met support van:

Winnaar 2018:
1- Greenfish

De fleet safety awardzet de initiatieven van een bedrijf in het licht dat van de veiligheid van zijn bestuurders een prioriteit heeft gemaakt.

Met support van:

De fleet & mobility start-up award bekroont jonge start-ups met hun innovatief product of dienst.

Met de steun van:

Deze prijs gaat naar de dealers (1 per regio) die zich onderscheiden in hun dienstverlening naar vloten toe. Vlootbeheerders en bestuurders van bedrijfswagens zullen online kunnen stemmen.

Winnaars 2018 :
Vlaanderen : BMW Van den Broeck
Wallonie: Group Vandecasteele
Bruxelles : BMW Brussels

Met deze categorie zetten wij een beroemdheid van de Belgische fleetsector in de kijker.

Winaar 2018 :
Guido Huenaerts

De most appreciated leaseco awardbekroont de leasingmaatschappij die zich het afgelopen jaar heeft weten te onderscheiden.

Jury 2019

Binnenkort beschikbaar

Kandidaten

De preselectie is vanaf nu geopend en wij kijken uit naar iedere onderneming die – ongeacht de grootte van zijn vloot – zijn kandidatuur wil stellen. (voor meer informatie: mdemoulin@link2fleet.com).

Abonneer u op onze newsletters