Net als de vorige jaren blijft link2fleet zijn filosofie trouw en beloont het de beste praktijken op het vlak van fleet en mobiliteit.

De bedrijven die door middel van efficiëntie, creativiteit en de professionaliteit van hun fleetowner bewezen dat ze hun vloot en de mobiliteit het beste wisten te beheren, zullen in de bloemetjes gezet worden.

Op zijn lauweren rusten is nooit een goede strategie en dat geldt ook voor de oogst van 2019. Vandaar dat link2fleet met de prijs voorbehouden voor de leveranciers een grote nieuwigheid in het leven roept. Voor het eerst in de geschiedenis zal een leasingmaatschappij worden beloond voor de kwaliteit van de dienstverlening die haar klanten en de verantwoordelijken van de automerken haar toedichten.

In het nieuwe ecosysteem dat momenteel rond de fleet- en mobiliteitssector gevormd wordt, zorgen jonge start-ups voor animo door uit te pakken met innovaties die ontwikkeld werden om het leven van de gebruikers – zowel leveranciers als klanten – te vereenvoudigen. Link2fleet heeft daarom besloten deze jonge uitvinders de kans te bieden om de vrucht van hun werk voor te stellen. Daarna is het aan het publiek om de meest overtuigende presenatie via een televotingapp te verkiezen.

Wij zouden deze voorstelling graag willen afronden met de aankondiging van een belangrijke verandering in de organisatie van de verkiezing van de ‘fleet dealer of the year’. Voortaan zal de bekroning gebeuren op basis van beoordelingen door de klanten van iedere deelnemende concessiehouder. Een duidelijk meer objectieve manier om ons trio winnaars te belonen.

Awards 2019

De verkiezing van de fleet owner of the year plaatst het beroep van de wagenparkbeheerder in de schijnwerpers. De fleet owner of the year award beloont de persoon die binnen zijn/haar onderneming in België een efficiënt en/of vernieuwend wagenparkbeheer met persoonlijke inslag hanteert, rekening houdend met de kostenaspecten en tegemoetkomend aan de noden van de vlootbestuurders.

Met support van:

Winnaars 2018:
1- Frédéric Pairoux, RTBF
2- Pierre Vandamme, l’Oréal
3- Gracienne Maes, Canon

De green fleet award word uitgereikt aan een vlootproject dat milieuvriendelijkheid centraal plaatst in de vlootpolitiek. Dit vlootproject weet de balans te houden tussen de economische belangen van de onderneming en de ecologische waarden van de maatschappij.

Met support van:

Winnaar 2018:
1- Lampiris

De fleet mobility award word uitgereikt aan een vlootproject dat de mobiliteit van zijn bestuurders centraal plaatst in de vlootpolitiek.

Met support van:

Winnaar 2018:
1- Greenfish

De fleet safety awardzet de initiatieven van een bedrijf in het licht dat van de veiligheid van zijn bestuurders een prioriteit heeft gemaakt.

Met support van:

De fleet & mobility start-up award bekroont jonge start-ups met hun innovatief product of dienst.

Deze prijs gaat naar de dealers (1 per regio) die zich onderscheiden in hun dienstverlening naar vloten toe. Vlootbeheerders en bestuurders van bedrijfswagens zullen online kunnen stemmen.

Winnaars 2018 :
Vlaanderen : BMW Van den Broeck
Wallonie: Group Vandecasteele
Bruxelles : BMW Brussels

Met deze categorie zetten wij een beroemdheid van de Belgische fleetsector in de kijker.

Winaar 2018 :
Guido Huenaerts

De most appreciated leaseco awardbekroont de leasingmaatschappij die zich het afgelopen jaar heeft weten te onderscheiden.

Jury 2019

Binnenkort beschikbaar

Kandidaten

De preselectie is vanaf nu geopend en wij kijken uit naar iedere onderneming die – ongeacht de grootte van zijn vloot – zijn kandidatuur wil stellen. (voor meer informatie: mdemoulin@link2fleet.com).

Abonneer u op onze nieuwsbrief Pas de spam, maximum 2 mails par mois