previous arrow
next arrow
Slider

De uitdagingen van vlootbeheerders van vandaag en morgen

Link2fleet koos voor jaargang 2019 resoluut voor de pragmatische aanpak. We gingen de uitdaging aan om zoveel mogelijk van de vragen te beantwoorden die vlootbeheerders zich vandaag stellen met betrekking tot mobiliteit binnen ondernemingen. Er is de nieuwe fiscaliteit, de komst van het mobiliteitsbudget, het ‘dieselbashen’, de opkomst van nieuwe motortypes, de komst van CO2-waarden op basis van de nieuwe WLTP-homologatietesten,… Uitdagingen genoeg dus voor vlootbeheerders. En het is hoe dan ook moeilijk een klare kijk te bewaren en vooral de juiste prioriteiten te onderscheiden.

Link2fleet zal trachten u enige klaarheid te brengen via 3 ‘to the point’ debatten, waarin twee eminente specialisten tegenover elkaar gezet worden rond de volgende thema’s:

  1. Fiscaliteit, TCO, alternatieve motoren: welke politiek moet men volgen?
  2. Multimobiliteit: wat is toepasbaar in mijn onderneming? En met welke resultaten?
  3. Horizon 2025: hoe zullen geconnecteerde, autonome en gedeelde voertuigen ons helpen om de milieu-impact te doen dalen en tegelijk de congestie op de weg te verminderen?

 

Nogmaals, het team van link2fleet zal zichzelf in vieren snijden om deze avond 'the place to be' te maken voor alle actoren in onze sector.

 

Partners
Abonneer u op onze nieuwsbrief Geen spam, maximaal 2 e-mails per maand