previous arrow
next arrow
Slider

Bedrijfswagen: stop of meer?

Bij de volgende verkiezingen is de bedrijfswagen een van de belangrijkste onderwerpen. En zowel de meest fervente aanhangers als de onvoorwaardelijke tegenstanders laten vandaag luid hun stem horen. Tijdens het forumhouden we, zonder blad voor de mond, 3 debatten waar experten hun uiteenlopende standpunten zullen delen. Ze zullen ook aandacht hebben voor de nieuwe uitdagingen die de vlootbeheerders te wachten staan (fiscaliteit, WLTP, mobiliteitsbudget …).

link2fleet blijft overigens de best practices inzake fleet en mobiliteit bekronen tijdens de awards. En uiteraard is er nog de mogelijkheid tot netwerken in de link2fleet villagedie het centrale afspraakpunt is tijdens de link2fleet forum & awards.

 

Wedstrijd: rijd jij op 20 juni met deze fiets naar huis ?

Dit jaar maken ‘alle deelnemers’ aan de link2fleet forum & awards kans om in de prijzen te vallen. Link2fleet schreef hiervoor een mobiliteitsquiz uit in de vorm van een kruiswoordraadsel. De antwoorden kunnen op de afzonderlijke standen van de partners in de fleet village gevonden worden. Op de stand van link2fleet worden alle ingevulde kruiswoordraadsels in een urne verzameld en zal een onschuldige hand de winnaars loten van de prijzen in het wedstrijdmandje: een fiets, mobiliteitskaarten en nog veel meer. De winnaars worden aangekondigd tijdens het diner en kunnen dezelfde avond nog met hun prijs naar huis.
More to come so stay tuned…

Iedereen maakt kans om in de prijzen te vallen. Win jij die fiets of een mobiliteitskaart op 20 juni tijdens ons evenement? Inschrijven kan via onze website.

 

 

 

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief Pas de spam, maximum 2 mails par mois