Free2Move Rent biedt eindklanten een flexibele autoverhuur oplossing van één dag tot één jaar met een uitgebreid aanbod van nieuwe voertuigen. De service is reeds beschikbaar in Brussel, Antwerpen, Drogenbos en Kortrijk en zal de komende weken worden ingezet in Mechelen, Aarlen en Waterloo, om tegen het einde van het jaar meer dan 50 agentschappen in België en Luxemburg te bereiken. Daarbij zijn 3 bestuurders zonder extra kosten, de afkoop van eigen risico en pechhulp inbegrepen. Zo biedt Free2Move een aangepaste oplossing om veilig te reizen met gedesinfecteerde voertuigen voor elke nieuwe reservering.

Bovendien garandeert Free2Move voor zakelijke klanten de mobiliteit van werknemers met een auto die in minder dan 24 uur beschikbaar is en vereenvoudigt het vlootbeheer met een aangepast tariefaanbod, een nationaal kadercontract met een all-inclusive formule (verzekering, ondersteuning, onderhoud) en een gecentraliseerde facturatie.

Dankzij de 100% digitale ervaring van de 24/7 dienst, die binnenkort beschikbaar is in België & Luxemburg, kunnen klanten op elk moment vanaf hun smartphone een auto reserveren, ontgrendelen, en de huur beginnen en eindigen.