Profile evolueert steeds meer naar een one-stop-shop voor autorijdend België. Zo kan de traditionele bandenservice gecombineerd worden met onderhoud en zelfs glasservice. Maarten Lambregts, Sales Manager bij Profile Belux: “Ons merkonafhankelijk en alles-onder-één-dak-beleid slaat aan, zo stellen we vast. Niet alleen bij bestaande klanten, maar we trekken er ook heel wat nieuwe grote opdrachten mee aan. Zelfs in deze moeilijke marktomstandigheden. We zullen dus blijven inzetten op de succesformule waarbij autobestuurders in heel België kunnen rekenen op kwaliteitsvol onderhoud van de auto, inclusief de banden, ongeacht het automerk.” Enkele nieuwe langdurige samenwerkingen met Profile die recent werden bekrachtigd:

  • Bpost: bandencontract, met 50% van het volume voor Car & Van. In januari heeft Profile reeds een bandencontract binnengehaald voor 100% volume voor Truck;
  • Justlease: nationaal onderhoudscontract vanaf 1 mei;
  • Hitachi (voorheen Mobilease): verlenging van bandencontract met aanzienlijke stijging in volume;
  • Smet Group: in samenwerking met Hankook, operationele overeenkomst voor Truck.

Om een optimale nationale dienstverlening te blijven garanderen, is Profile het aantal vestigingen in Wallonië fors aan het uitbreiden. Er wordt volop gezocht naar Franstalige franchisenemers en gedreven professionals. Zij kunnen contact opnemen via maarten.lambregts@profile.be.