Olympus Mobility dankt de nominatie aan de sterke omzetgroei met haar mobiliteitsplatform en –app voor ondernemingen en werknemers. De Olympus propositie van één toegang tot mobiliteit voor werknemers en 1 factuur voor de werkgever zonder administratieve last kent alsmaar meer succes in de markt.

 

Inzet op duurzamere en ook efficiëntere mobiliteit is immers een trend en dan ook een wens van veel bedrijven. Deze streven naar tijdswinst, minder stress, meer gemoedsrust, productiviteit en een betere work-lifebalance.

Meer en meer bedrijven appreciëren dat ze met de Olympus Mobility app en beheerplatform hun mobiliteitsbeleid kunnen realiseren mét kostenbesparing en zonder verhoging van administratieve last.

 

De mobiliteitsdiensten van Olympus Mobility zijn ook te vinden in de KBC app en ook daar groeit de populariteit alsmaar. De KBC mobile app, verkozen tot de beste banking app van de wereld, en de zeer gebruiksvriendelijke manier om allerhande mobiliteitsdiensten in die app aan te schaffen, leiden tot een dubbel digit groei in mobiliteitstransacties.

“Onze strategie en continue groei van de afgelopen jaren hebben onze positie in de markt versterkt. We beschouwen deze nominatie als een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

  • Koen Van De Putte, CEO Olympus Mobility

 

 

 

Over de Technology Fast 50 van Deloitte 2021  

De Technology Fast 50-competitie is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en innovatieve technologiebedrijven met het hoofdkantoor en de oprichting in België. Publieke of private bedrijven die een technologie gerelateerd product of dienst ontwikkelen en die de afgelopen vier jaar een aanzienlijke omzetgroei hebben doorgemaakt, kunnen deelnemen aan de wedstrijd en kans maken om genomineerd te worden als een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België.

Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector kunnen deelnemen aan de speciale Rising Star-categorie van de competitie. Deze bedrijven worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun omzetpotentieel en schaalbaarheid.

Deelnemen aan de Technology Fast 50-competitie kan bedrijven helpen hun bedrijf te ontwikkelen door hun zichtbaarheid te vergroten en hen toegang te geven tot het unieke Fast 50-netwerk van zeer succesvolle executives.