100% elektrisch of hybride? Bent u er klaar voor?

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar het is niet makkelijk de juiste informatie te vinden die werkt voor uw bedrijf. Welke medewerkers zijn elektro compatibel op dit moment? Komen zij allemaal in aanmerking voor een volledig elektrische wagen? Of is het beter om voor sommigen nog een thermische of oplaadbare hybride te nemen? Kortom, hoe creëert u een wagenpark dat optimaal is voor uw bedrijf én voor uw medewerkers?

Begin bij het begin.

Kies voor een leasemaatschappij die deel uitmaakt van een multi-merken groep, zo kunt u met al uw vragen terecht bij een en dezelfde persoon.  Uw tijd optimaal invullen, is makkelijker met One Stop Shopping. Free2Move Lease, de leasemaatschappij van de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel, is uw mobiliteitsleverancier, ongeacht de omvang van uw wagenpark. Free2Move Lease integreert diensten en innovatieve oplossingen om het beheer van uw voertuigen en het dagelijkse leven van bestuurders te vergemakkelijken.

Wat zijn de voordelen?

One Stop Shopping Flexibiliteit Budget onder controle
Alle diensten met betrekking tot het voertuig uitgevoerd door één leverancier, op de locatie van uw keuze.

 

Gepersonaliseerde diensten en een contact dat aanpasbaar is gedurende de looptijd naargelang uw behoeften. Een vast maandelijks bedrag voor al uw autogerelateerde uitgaven.
Een optimale TCO Zonder zorgen Comfort
Uw voertuigen zijn uitgerust met state-of-the-art motoren, resulterend in een lager of zelfs geen brandstofverbruik. Geen zorgen over de waardevermindering of verkoop van de voertuigen aan het eind van het contract. Meer comfort dankzij de nieuwste modellen en motoren met een all-in service.

Ontdek hier al onze oplossingen en services

 

Hoe bepaalt u welk type voertuig het best bij het gebruik van uw medewerkers past?

Breng eerst de elektro compatibiliteit van uw medewerkers in kaart en maak de juiste beslissingen aan de hand van de resultaten.  Onze e-Mobility Advisor applicatie evalueert het potentieel van uw vloot in functie van gebruik en bepaalt hoeveel laadpalen u nodig heeft. U ontvangt een gepersonaliseerd voorstel met de ideale mix van thermische, hybride en elektrische voertuigen voor uw vloot.

Vraag hier meer informatie

 

 

Stel uw wagenpark samen

Eens u de ideale mix kent voor uw bedrijf, kunt u snel en eenvoudig uw wagenpark samenstellen met de modellen van Free2Move Lease. Wij bieden u een ruime keuze aan thermische, 100% elektrische en oplaadbare hybride voertuigen zowel in personenwagens, als in lichte bedrijfsvoertuigen. Kortom, u vindt bij ons voor iedereen het geschikte voertuig.

Ontdek hier onze aanbiedingen

Beschikt u niet over een e-Mobility rapport? Geen probleem! Onze Fleet verkopers en Account Managers helpen u graag verder. Omdat Free2Move Lease in dezelfde groep werkt als de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel beschikken we altijd over de meest recente informatie.

All-inclusive mobiliteitsoplossing

en contract van Free2Move Lease bouwt u helemaal op volgens uw behoeften en budget.

Onderhoud en herstellingen.

Zijn standaard inbegrepen in uw contract. U heeft tevens de mogelijkheid om een vervangwagen tijdens onderhoud of herstellingen op te nemen.

Banden.

U heeft de mogelijkheid om zomer- en winterbanden alsook het beheer daarvan dankzij het bandenhotel op te nemen in uw contract.

Verzekeringen.

Uw verzekeringspremie bestaat uit de rechtsbijstand, BA-verzekering, bestuurdersverzekering en schadedekking voor materiële schade en diefstal.

Bijstand.

Dankzij de bijstand die Free2Move Lease verleent, is de continuïteit van uw beroepsactiviteit verzekerd. 24h/24, 7d/7 biedt onze bijstand uitkomst bij een defect of een ongeval waarbij een voertuig is geïmmobiliseerd.

 

Ontdek al onze services