Joachim Sas is sinds begin dit jaar Sales Manager bij MINI Belux. Eerder stuurde hij de marketing aan van het iconische Britse merk. Joachim startte zijn carrière op de marketingdienst van BMW Belux en deed later ervaring op als Marketing Director bij Mazda Motor Belux. Hij kwam in 2018 terug aan boord bij BMW Group Belux als Head of Marketing van MINI Belux.

In zijn nieuwe functie vervangt Joachim Bart Verhoef, die sinds januari 2020 aan het hoofd stond van MINI Belux. Bart keert terug naar Nederland, waar hij eerder al de MINI-organisatie leidde en nu Commercieel Directeur wordt van BMW Group Nederland.

Eddy Haesendonck, CEO van BMW Group Belux, stelt: “Met meer dan een decennium aan ervaring in de automotive sector is Joachim Sas met zijn recente ervaring in zowel marketing als sales perfect voorbereid om zijn nieuwe taken vanaf 1 januari 2022 op te nemen.”

“Met een sterke focus op de elektrificatie en speciale edities, is MINI Belux goed op weg om een zeer sterk jaar te realiseren. Onze dank gaat uit naar Bart, die de voorbije twee jaar samen met het verdelernetwerk grote vooruitgang boekte om MINI verder te positioneren als digitaal en duurzaam merk. Wij wensen zowel Bart als Joachim heel veel succes met hun nieuwe directiefunctie!”