SHELL – JLR – FevMars2019

Kantoorbus wordt multimodaal dankzij Olympus

Vanaf september komen er negen nieuwe buslijnen die werknemers van en naar hun kantoor in Antwerpen of Brussel brengen. Deze kantoorbus is uitgerust met specifieke voorzieningen, zoals een koffiemachine, tafelruimte en stopcontacten. Bedoeling is dat werknemers al onderweg naar het werk aan de slag kunnen.

OfficeOnWheels,  de organisatie achter de dit project,  sloot een samenwerking af met Olympus Mobility om de kantoorbusticketing te integreren in haar mobiliteitsplatform en de bijhorende Olympus app.

Werknemers kunnen na akkoord van hun werkgever aldus hun plaatsje in de kantoorbus reserveren maar bovendien kunnen de bedrijven ook opteren om de volledige functionaliteit van de Olympus app te activeren zodat hun werknemers via de Olympus app met een eenvoudige druk op de knop ook kunnen kiezen voor de trein, De Lijn bus, tram, metro, deelfiets of deelauto. Gemakkelijk als je eens de bus mist.

 

Olympus platform voor mobiliteitsbudget wordt de norm in de Mobiliteitssector

De Belgische leasemaatschappijen ALD Automotive, Belfius Auto Lease, KBC Autolease en Volkswagen D’Ieteren Finance maar ook kleinere partners zoals Xyrus fleet en Westlease doen beroep op het Olympus “Mobility as a service” platform. OfficeOnWheels integreert haar aanbod nu in het Olympus aanbod dat ook die bedrijven aanbieden.

De digitale oplossing van het mobiliteitsplatform Olympus levert niet alleen openbaar vervoer tickets en toegang tot gedeeld vervoer op één factuur maar komt met de multimodale aanpak tegemoet aan de behoeften van onder meer cafetariaplannen en mobiliteitsbudgetten.

Toon meer nieuwsjes