SHELL – JLR – FevMars2019

Katusha Alpecin kiest voor de Belgische nummer één premium autofabrikant BMW als officiële autopartner.

De wielerploeg KATUSHA ALPECIN gaat de komende 36 maanden samenwerken met BMW. De overhandiging van de eerste wagens vond afgelopen vrijdag plaats tijdens de officiële ploegpresentatie van KATUSHA ALPECIN in Koblenz, Duitsland. Leasemaatschappij Alphabet zorgde voor de vloot wagens bestaande uit twaalf BMW 518d Touring en twee BMW X3.

“We zijn verheugd op deze samenwerking met BMW als nieuwe autopartner”, zegt KATUSHA ALPECIN General Manager José Azevedo. “Met dit prestigieuze en innovatieve merk rijden is uiteraard leuk, maar er is meer: de auto biedt ons veiligheid en comfort. En dat is uiteraard belangrijk in de vaak zeer hectische omstandigheden van een wielerkoers. Veiligheid is onze absolute prioriteit, maar comfort is bijna even belangrijk. In het bijzonder onze mecaniciens zullen de ruimte die deze wagens bieden enorm appreciëren. We zitten soms meer dan zeven, acht uur per dag in de wagen. Na de race kunnen we onze wielrenners in de meest comfortabele omstandigheden terug naar hun hotel brengen. De post-race recovery start namelijk al in de wagen.”

 

Ook Eddy Haesendonck, voorzitter en CEO van BMW Group Belux, is enthousiast over de samenwerking: “De dynamiek van wielerploeg KATUSHA ALPECIN strookt perfect met de dynamische prestaties die onze BMW’s neerzetten. Daarbovenop bieden de BMW 5 Reeks Touring en BMW X3 de nodige luxe en comfort die zowel de renners als het hele ondersteunende team nodig hebben.”

 

Toon meer nieuwsjes