Een zwarte Kia Sportage werd helemaal ondergedompeld in een kersttafereel dat zomaar uit Lapland lijkt weggeplukt. Massa’s cadeautjes, kerstbomen, een slee en een heus sneeuwtapijt… De shoppende voorbijganger zal alvast ogen te kort komen om deze wonderlijke wintercreatie te bewonderen.

Met deze actie wil Kia Vermant haar concessie op de Boomsesteenweg in Aartselaar extra in de kijker zetten. “In tijden met een overaanbod aan reclameboodschappen, is origineel uit de hoek komen de sleutel om op te vallen” zegt CEO Guy Vermant. “Met deze actie zetten we onze aanwezigheid op de drukke shoppingboulevard A12 in Aartselaar extra in de verf… of sneeuw zo je wil”.

Zelf benieuwd naar dit rijdende kerstspektakel? Je kan de Vermant kerstactie nog ontdekken in de wijde Antwerpse regio tot 6 januari 2019.

Naast Kia huisvest de Vermant Automotive Group nog 3 Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens. De multi-merken carrosserie in Mechelen vervolledigt het aanbod.