SHELL – JLR – FevMars2019

Kies uw favoriete fleetdealer

Voor het tweede opeenvolgende jaar organiseert link2fleet de verkiezing van de fleetdealer van het jaar. Tijdens de link2fleet Awards, die op 5 juni georganiseerd worden, zal de door u verkozen fleetdealer van ieder gewest in aanwezigheid van iedereen uit de sector in de bloemetjes gezet worden. Aarzel dan ook niet om uw favoriete dealer te ondersteunen door hieronder voor hem te stemmen.

Voor het tweede opeenvolgende jaar wil link2fleet de concessiehouders eren die er een erezaak van maken hun professionele klanten een uitzonderlijke service te bieden. Vorig jaar werden de concessies Jean-Michel Martin (Brussel), Lacom (Vlaanderen) en Llorens (Wallonië) hierbij bekroond.

Net als vorig jaar zijn de concessionarissen, die zich kandidaat stelden, verdeeld volgens het  gewest of de gewesten waarin ze aanwezig zijn. U kunt dan ook online stemmen voor uw favoriete kandidaat in elk gewest van het land.

Op basis van de onlinestemmen wordt een preselectie van de drie beste kandidaten in iedere regio gemaakt. Zij zullen ook uitgenodigd worden op de link2fleet Awards op 5 juni, die plaatsvinden in Paleis 10 van Brussels Expo. Daar worden ze ook in de spots gezet met een presentatievideo van hun diensten. Deze finalisten worden daarna opnieuw beoordeeld door de in de zaal aanwezige vlootbeheerders. De winnaar van ieder gewest is diegene die die avond de meeste stemmen heeft behaald.

Ontdek hieronder de lijst met kandidaten. Door op de naam te klikken, vindt u een volledige beschrijvende fiche van het bedrijf:

 

VLAANDEREN

 

 

BRUSSEL

 

WALLONIË

 

Stem voor uw favoriete kandidaat :

Toon meer nieuwsjes