Kunt u de historiek van deze samenwerking met Mazda uitleggen?


Mazda werd mee opgenomen in onze vloot vanaf 2016 met de MX5. In 2018 hebben we de prachtige CX3 mee in onze vloot opgenomen en dit was onmiddellijk een succes. Hierdoor beslisten we al snel dat we ons gamma met Mazda zouden uitbreiden. Zo hebben we ondertussen de Mazda 2, 3, 6, CX30 en CX5 mee in onze vloot opgenomen.


Waarom heeft u voor Mazda gekozen?


We kozen onder meer voor Mazda omdat we doorheen de jaren een ijzersterk partnership hebben opgebouwd. Daarnaast merken we dat Mazda, met het releasen van nieuwe modellen en de ondertussen gekende nieuwe lijnen en zuinige motoren, een zeer geliefd merk is dat vele van onze klanten doet wegdromen.

U heeft gekozen voor een leaseformule met Westlease, klopt dat?

De samenwerking met Westlease is voor ons nieuw. Hiervoor baseerden we ons op de vele positieve reacties die ons ter oren kwamen via enkele van hun reeds bestaande klanten. Tot nu toe kunnen we stellen dat dit voor Dockx Rental een juiste zet is geweest. Het totaal pakket dat zij bieden tezamen met ijzersterke tarieven maakt dat we ook hierin een betrouwbare partner hebben gevonden.

Het benaderen van de markt met deze drie sterke spelers binnen hun sector legt een mooie basis voor een langdurige en uiterst professionele samenwerking.