Vertrouwen en transparantie zijn de drivers van CarNext.com. Alle voertuigen op het CarNext.com platform worden aangeboden tegen een vaste all-in prijs, dus klanten krijgen niet te maken met verborgen kosten of onaangename verrassingen. Alle auto’s op CarNext.com komen van zakelijke klanten die hadden ingetekend op het Car-as-a-Service-aanbod van LeasePlan. Dat betekent dat het om voertuigen van 3 tot 4 jaar oud gaat, die zijn uitgerust met de laatste nieuwe veiligheidssystemen, voldoen aan de huidige milieunormen en waarvan bekend is wie de vorige eigenaars waren. Daarnaast beschikt elke wagen over een onderhoudsboekje. Zijn klanten niet tevreden, dan kunnen ze tot 14 dagen na de aankoop hun geld terugvragen. Ze hoeven daarvoor geen reden op te geven.

Keuze uit 200 auto’s

CarNext.com biedt een unieke customer journey experience. Eerst selecteren kopers de auto’s waarin ze geïnteresseerd zijn op CarNext.com. Vervolgens kunnen ze die auto gaan bekijken in Aartselaar en er zelfs een testrit mee maken. Het verkooppunt in Aartselaar is volledig uitgerust en biedt plaats aan 75 auto’s buiten en 120 auto’s binnen.

Johan Portier, de Managing Director van LeasePlan voor de regio Belux, is trots op de lancering van CarNext.com: “We zijn bijzonder blij dat we CarNext.com nu ook in België kunnen introduceren. Er is een stijgende vraag naar kwaliteitsvolle wagens van 3 tot 4 jaar oud en aangezien wij elk jaar gegarandeerd meer dan 250.000 eerstekeus auto’s kunnen leveren, zijn wij uitstekend geplaatst om een antwoord te bieden op deze trend via ons nieuwe CarNext.com platform. We geloven dat klanten door de kwaliteit van onze auto’s en de transparantie van onze service zullen ontdekken dat wij een betrouwbare partner op de markt zijn en we hopen dat ze tegelijkertijd een radicale disruptie teweegbrengen op de markt.”

Op korte termijn ook leasing

De jongere generatie hecht meer en meer belang aan de functionaliteit van een wagen zonder eigenaar van de wagen te moeten zijn. Het CarNext.com platform zal daarom op korte termijn ook haar tweedehands leasewagens leasen aan particulieren. “Mensen verruilen hun eigen wagen steeds vaker voor een car-as-a-service. We zullen met CarNext.com inspelen op deze trend van ownership naar usership door op korte termijn onze tweedehandswagens ook aan particulieren te leasen”, voegt Johan Portier eraan toe.