Het eerste aanbod van deze campagne biedt professionele klanten de mogelijkheid om met een Jeep Compass 4xe Plug-in Hybride te rijden vanaf € 319/maand (excl. btw) in financiële renting (60 maanden). Leasys biedt dit model aan in operationele leasing vanaf € 589/maand (incl. btw).

 

Verder pakt Leasys uit met de Fiat 500e Business Edition. Deze goed uitgeruste versie is reeds beschikbaar vanaf € 469/maand (incl. btw) in operationele leasing. Tot slot is er een Fiat 500C Hybrid Lounge in operationele leasing vanaf € 269/maand (incl. btw).

 

Leasys en FCA Bank lanceren een commerciële actie in 10 Europese landen tegelijkertijd, gewijd aan elektrische mobiliteit en duurzaamheid. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen hun klanten de beste digitale oplossingen bieden om te voldoen aan alle groene mobiliteits- en financiële noden in elke verschillende markt.

 

De sterke expansie van de FCA Bank Groep vindt eveneens zijn plaats in deze initiatieven, die strategisch alle markten op een synergetische, digitale en groene manier betrekken, de drie hoekstenen van de visie van de groep, die klanten uit heel Europa dezelfde klantentevredenheid wil bieden.