link2fleet village

De link2fleet village richt de spots op producten en diensten van al onze fleet- en mobiliteitspartners. Ook dit jaar wordt dit het zenuwcentrum van het gebeuren en ‘the place to be’ om te netwerken. Naast hun gedegen advies, zullen onze aanwezige partners in de link2fleet village u essentiële aanwijzingen kunnen geven voor een succesvolle deelname aan onze ‘Quiz.Mis de kans niet om één van de vele prachtige prijzen te winnen die zo voor het grijpen liggen.

link2fleet forum

Kent u zo uit het hoofd alle fiscale regels voor bedrijfswagens die zijn aangekondigd? Test nu uw kennis door deel te nemen aan onze interactieve quiz tijdens het link2fleet forum. Onze fiscaal expert Michel Willems staat klaar om uw antwoorden te beoordelen en waar nodig te verbeteren.

Hierna volgen twee debatten rond nieuwe energie, die elk tien minuten duren. In het eerste debat zet het onderwerp ‘EV for all, seriously?Wim De Wulf (Belgische Petroleumfederatie) tegenover Bart Massin (Stroohm). Daarna is het de beurt aan Jean-Marc Ponteville (PR Manager D’Ieteren) en Ward Martens (EuroFleet Consult) die hun visie op het onderwerp ‘EV into my fleet: how and when?’ tegenover elkaar zullen stellen.

link2fleet awards

link2fleet eert opnieuw de best practices binnen de sector tijdens de plechtige uitreiking van haar awards.

Ontdek wie Vicky De Bollen van SWECO opvolgt als ‘fleetowner of the year, wie door zijn klanten in 2021 is verkozen tot de meest gewaardeerde leasemaatschappij, welke startup het meest innoverende project aandraagt, of ook nog welke dealer uit de drie regio’s zich mag kronen tot ‘fleet dealer of the year.