Een hele reeks positieve signalen geven ons vandaag aan dat het tijd is dat link2fleet opnieuw zijn plaats in het Groothertogdom opneemt als hét B2B-communicatieplatform gespecialiseerd in alles wat met fleet- en mobilitymanagement te maken heeft. Over deze terugkeer is lang en diep nagedacht, onder meer samen met de drie federaties die het House of Automobile (FEBIAC, FEDAMO en mobiz) vormen. Zij hebben hun goedkeuring en steun voor het initiatief uitgesproken, en dat stemt ons vreugdevol.

Digitale afspraak

Deze nieuwsbrief gewijd aan het Autofestival 2021 is de eerste in een reeks van 4 digitale afspraken die we voor u noteren in januari, april, juni en oktober. Ondertussen wordt de website regelmatig bijgewerkt zodat u de grote evoluties in onze sector kan volgen.

Dankzij een ruime ervaring in het gebied van virtuele infosessies kan link2fleet u op donderdag 18 maart een webinar aanbieden dat de brandende kwestie bespreekt van de ideale motorversie in functie van het bestuurdersprofiel en de totale gebruikskost (TCO). Dit onderwerp staat bij de meeste Luxemburgse bedrijven hoog op de agenda.

In afwachting van deze opwindende afspraken wensen we alle spelers in de sector een succesvol Autofestival 2021 met respect voor de geldende gezondheidsmaatregelen. We zijn ervan overtuigd dat deze niet te missen afspraak ook zonder zijn gebruikelijke feestelijke kantje het begin kan betekenen voor de heropleving van een autosector die het de voorbije maanden bijzonder zwaar heeft gehad.