Toolbox, de ruggengraat van alle expertise content 

Getrouw aan onze filosofie informeren we u ook dit jaar in alle objectiviteit, met de nodige expertise en professionaliteit over alle onderwerpen met betrekking tot fleet en mobiliteit. We zijn dan ook verheugd u een kleine revolutie aan te kondigen over de manier waarop we onze content voortaan tot bij u brengen. Vanaf vandaag wordt de toolbox met een gestructureerde onlineversie (www.link2fleet.com/toolbox) de ruggengraat van alle expertise content. U vindt er uiteraard zoals voorheen een handige zoekmachine met een volledig overzicht van alle leveranciers actief in onze sector, maar ook diepgravende artikels, dossiers, marktanalyses, statistieken, opinies, interviews met experten en verslagen van debatten… ‘Premium content’ die voortaan te raadplegen is via onze toolbox online en waarvan u al enkele bijdragen in deze gedrukte editie kan lezen.

5 THEMA’S

Elk expertise artikel wordt ondergebracht in één van de vijf thema’s die zonder twijfel één van de grootste aandachtspunten zijn voor de fleetmanager van vandaag:

1. Manage your Fleet

2. Alternative Powertrains

3. Smart Energy

4. Design your Mobility

5. Driver Management

De toolbox biedt naast de redactionele bijdragen van link2fleet, voortaan ook content aan van een hele reeks topexperten die met onze redactie samenwerken. Ook de fleet & mobility leveranciers – die zich in deze editie via een company profile voorstellen – kunnen het hele jaar door de meest interessante artikels, analyses of ‘white papers’ uploaden op de online toolbox.

Om de meest interessante publicaties te verspreiden heeft de link2fleet redactie 10 newsletters geprogrammeerd om de niet te missen ‘Tools, Tips & Tricks’ te communiceren naar zijn abonnees. De toolbox wordt vanaf nu dus een onmisbaar hulpmiddel om de nodige informatie te vinden om de voertuigen en de mobiliteit van een onderneming op een efficiënte wijze te beheren. In een verwarrende tijd waar informatie en desinformatie moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn is het zeker geen luxe om een betrouwbare bron te hebben. Naast deze editie wordt ook de onlineversie www.link2fleet.com/toolbox uw expertise center binnen handbereik.