SHELL – JLR – FevMars2019

MediaMarkt lanceert een nieuwe private lease-actie met Nissan en Justlease

Na het succes van de operatie uit 2015 met de Opel Corsa lanceert MediaMarkt een nieuwe offensief op de private lease-markt. Deze keer is de elektroreus in zee gegaan met Justlease om de Nissan Qashqai en Micra in private leasing aan te bieden.

Auto’s in een elektrozaak? Neen, u droomt niet. Na het ongelooflijke succes van de private lease-operatie van drie jaar geleden met de Opel Corsa (1.300 getekende contracten op een paar dagen) doet MediaMarkt het verhaal nog eens over. Vanaf nu maandag 3 december zullen klanten van de winkelketen exemplaren van de Nissan Micra en Qashqai tegenkomen tussen de huishoudtoestellen. De auto’s worden ook deze keer aangeboden via een private lease-aanbod voor particulieren.

De leasingformule kan bovendien worden uitgebreid met een breed optiegamma zodat de auto’s volledig voldoen aan de wensen van de klant. De campagne op www.MediaMarkt.be loopt nog tot 30 december.

Deze keer heeft MediaMarkt de actie op poten gezet in samenwerking met Justlease. Dat is een leasingbedrijf dat autoleasing bereikbaar wil maken voor particulieren. De Nissan Micra Acenta zal verkrijgbaar zijn vanaf 199 euro per maand, de Qashqai Acenta vanaf 299 euro per maand, telkens voor een duur van 48 maand.

Toon meer nieuwsjes