MHC Mobility is ook in 2021 sterk blijven groeien, met een omzetsprong van bijna 40%. We hebben dan ook almaar meer klanten en die willen we steeds beter ondersteunen met nieuwe diensten“, zegt Kristof De Backer, Managing Director bij MHC Mobility. “Zo kwamen we bij Hiflow terecht. Zij delen duidelijk dezelfde waarden: onze beide bedrijven zijn jong, actief, pro vooruitgang en willen dingen veranderen in een zeer competitieve Belgische automobielsector. Bovendien is het platform van Hiflow praktisch en gemakkelijk te gebruiken, met diensten op maat. Het is een ideale configuratie voor onze organisatie.

Ook lopen de ontwikkelingsplannen en de intenties van beide ondernemingen voor steeds milieuvriendelijkere en vernieuwende mobiliteitsoplossingen gelijk. Michaël Thys, Country Manager van Hiflow België, licht toe: “Duurzame transportmiddelen zijn vandaag een must. Van zijn kant ontwikkelt MHC Mobility een elektrisch aanbod, wij hebben ons begin 2021 al geëngageerd om onze koolstofuitstoot tegen eind 2022 tot 50% onder de markt te brengen. We produceren vandaag al 30% minder CO2 dan onze concurrenten. We zitten dus helemaal op één lijn met MHC Mobility.”
Thuislevering in heel België

Via zijn netwerk van professionele chauffeurs biedt Hiflow binnen 48 uur levering van nieuwe en gebruikte voertuigen in heel België. Naast thuisleveringen biedt het bedrijf een aantal diensten op maat, zoals een carwash vóór levering en de mogelijkheid om namens de klanten van Hiflow een afspraak te maken om een specifieke tijd en plaats voor levering te kiezen. Consumenten verwachten almaar meer personalisatie met diensten die in hun tijdsschema passen.
Michaël Thys voegt hieraan toe: “Sinds de oprichting van Hiflow in 2012 hebben we in totaal meer dan 400.000 voertuigen bezorgd aan hun nieuwe eigenaar. Een jaar na de opening van onze Belgische vestiging vertegenwoordigt ons land, ondanks de pandemie en de daling van de autoaankopen in het algemeen, al vijf procent van alle activiteiten van de groep met ruim 3.000 transfers. Deze cijfers zijn veelbelovend en we zijn van plan de vaart erin te houden.