Gero Goetzenberger, CEO Athlon: “Michiel Alferink is erg ervaren en kent de Europese markten door en door. Die troeven combineert hij met een zeer klantgerichte aanpak. We hebben er alle vertrouwen in dat Michiel een nieuw hoofdstuk zal schrijven van het succesverhaal van Athlon België en Luxemburg. Erwin Ollivier was veertien jaar aan de slag bij Athlon en we bedanken hem van harte voor zijn inzet. Ook wensen we hem het allerbeste voor de toekomst.”

Michiel Alferink kwam in 2006 Athlon versterken en deed bij zijn vorige opdrachten heel wat kennis en ervaring op over onze sector, klanten en producten. Sinds 2015 werkte hij als Head of International Sales & Account Management. Daarvoor was Alferink Commercial Director bij Athlon Spanje en Portugal.

“Ons vakgebied evolueert razendsnel. Het zijn dan ook erg leuke en spannende tijden voor wie in de fleet- en mobiliteitssector werkt. Ik kijk er erg naar uit om samen met onze klanten en onze teams het fleetlandschap in België en Luxemburg mee vorm te geven”, aldus Michiel Alferink