Samenwerking tussen Zipcar en Midas

Afhankelijk van wat er moet gebeuren kan het onderhoud van een voertuig enige tijd in beslag nemen. Om de mobiliteit van haar klanten in Brussel te verzekeren, gaat Midas, wereldleider in snelle autoreparaties, samenwerken met het autodeelnetwerk van Zipcar. In een eerste fase wordt de oplossing voorgesteld in zes garages in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en biedt ze toegang tot 250 deelwagens van Zipcar.

“Onze klanten willen een vervangwagen terwijl hun eigen wagen bij Midas is. Dankzij de beschikbaarheid van Zipcars in de buurt van onze Brusselse garages, was de oplossing eigenlijk voor de hand liggend”, legt Cédric Harivel, algemeen directeur van Midas België uit.

 

Vind uw mobiliteitsoplossing via de app

Het principe is eenvoudig: voor elke interventie bij Midas wordt een deelwagen aan de klant aangeboden. De registratie bij Zipcar is gratis en Midas-klanten krijgen er ook rijtegoed bovenop. Op de dag zelf zoekt de klant een Zipcar in de buurt van de Midasgarage, ontgrendelt deze via de app op zijn smartphone en is zo meteen weer mobiel in Brussel.

30% van onze leden heeft minstens één auto in het huishouden. Een deelwagen wordt vaak gebruikt als tweede voertuig voor bijvoorbeeld verplaatsingen naar het centrum of naar de luchthaven. En met dit partnership wordt de deelwagen ook een vervangwagen tijdens het onderhoud van de eigen wagen“, zegt Kate Croisier, directeur van Zipcar België.

Meer info: www.zipcar.be/midas