Mobiflow hoopt met Cabsee om nog meer klanten warm te maken voor zijn all-in one mobiliteitsapp. “Mobiflow wil alle transportdiensten bundelen in één applicatie en er zo voor zorgen dat gebruikers vlot en eenvoudig door België kunnen reizen, zonder kostbare tijd te verliezen”, aldus Wim Iliano, CEO van Mobiflow.

“Ook Cabsee gaat volledig mee in deze visie. Dit overkoepelende taxiplatform verzamelt online aanvragen en stuurt ze door naar beschikbare taxichauffeurs in de buurt. Zo worden ze snel op hun wenken bediend. Vervolgens kunnen ze de taxi live in de app volgen, chatten met de chauffeur en makkelijk betalen met hun mobiliteitsbudget of via een gekoppelde betaalkaart.”

België veroveren met de deuren open

Voorlopig stemmen nog enkel taxichauffeurs in het Gentse af op het taxiplatform. Maar daar komt verandering in. Cabsee wil voet aan wal krijgen in heel België zodat elke gebruiker, van Brugge over Hasselt tot in Charleroi en Luik, makkelijk een taxi kan boeken per app. “Daarvoor gaan we Cabsee stap voor stap vermarkten in verschillende steden en zoveel mogelijk taxichauffeurs en -bedrijven aan ons platform linken”, vervolgt Wim.

Betere service, zonder extra kosten

Met Cabsee biedt Mobiflow (voorlopig in Gent) iedereen de mogelijkheid aan om een taxi te boeken. “Registreren hoeft niet, de app downloaden volstaat. Daarnaast rekenen we geen extra kost aan voor onze service. En die is vooral gericht op een optimale gebruikservaring. Via het Cabsee-platform wordt de klant verwittigd in de Mobiflow-app zodra een chauffeur de aanvraag accepteert. Zo weet de klant zeker dat een taxi onderweg is. Dat zorgt voor een grotere gemoedsrust bij wie een taxi boekt via de app dan bij wie een taxi belt”, besluit Wim.